Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Devil Inside (2012) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Rea ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() ![]() Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2011 u 19:45 |
![]() The Devil Inside (2012) - IMDbRežiser: William Brent Bell Žanr: triler, horor Distribucija: 6. januar 2012. Glumci: Fernanda Andrade, Simon Quarterman, Evan Helmuth, Ionut Grama Info: U centru priče je žena koja je navedena da vjeruje kako je njena majka brutalno ubila tri osobe jer je neuračunljiva. Nakon što joj je rečeno da su se ubistva dogodila tokom egzorcizma, ona kreće u potragu za istinom. Tokom dokumentovanja njenog iskustva sa filmskom ekipom u Italiji, ona se upetlja u niz neovlaštenih egzorcizama. http://teve.ba |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prevod najavio sean12 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() |
|
![]() |
|
sanda84 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 11.Lipanj/Jun.2012 Lokacija: split Status: Offline Points: 44 |
hvala za prijevod. dobar film
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |