| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Dead (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Dead (2010)Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2011 u 22:30 |
|
The Dead (2010) Režija: Howard J. Ford, Jonathan Ford Scenario: Howard J. Ford, Jonathan Ford Žanr: Horor Država: UK Jezik: Engleski Trajanje: 105 min Elizabeth Akingbade ... Survivor Kada se poslednji evakuacioni let iz ratom zahvaćene Afrike završi padom blizu obale, američki avioinženjer Brajan Marfi se pojavljuje kao jedini preživeli u zemlji gde se mrtvi vraćaju u život i napadaju žive. Žureći preko neprijateljskih i negostoljubivih predela, gde smrt vreba iza svakog ćoška, Marfi mora da koristi svu svoju sposobnost i genijalnost da bi preživeo. Kada mu se putevi ukrste sa afričkim narednikom Danijelom Dembelom, čije su selo uništili zombiji, oni udružuju snage i uprkos kulturološkoj razlici , boreći se rame uz rame, nastoje da prežive pakao Afrike, dok se celi svet suočava sa smrtonosnim virusom. dilan_dog |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2021 u 20:00 |
|
Pa ova survival drametina sa crevojeducim zombijima u Africkoj vukohebini jos i nije toliko losa.Ne hvalim ali se i ne kajem sto pogledah.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2021 u 20:11 |
|
I meni se svojevremeno dopao makar ambijent filma iako mi u celini nije legao. Nastavak je radnjom prebačen u Indiju, podjednako mi je bio drugačiji atmosferom u odnosu na tipičnije zombi filmove ali ponovo i bez kakvog konkretnijeg efekta na mene.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |