| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Day After Tomorrow (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Day After Tomorrow (2004)Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 14:20 |
Žanr: Akcija, Avantura, Sci-Fi Trajanje: 124 min Zemlja: SAD Režija: Roland Emmerich Scenario: Roland Emmerich, Jeffrey Nachmanoff Glavne uloge: Dennis Quaid ... Jack Hall Jake Gyllenhaal ... Sam Hall Emmy Rossum ... Laura Chapman Dash Mihok ... Jason Evans Jay O. Sanders ... Frank Harris Sela Ward ... Dr. Lucy Hall Klimatolog Jack Hall (D. Quaid) na Antarktici je doživio nešto posve neočekivano: naime, cijeli se komad ledenog bloka "sam od sebe" odlomio. Iako je tu pojavu pripisao neobičnom hiru prirode toga dijela svijeta, nije ni slutio da se zapravo radi o posvemašnjem poremećaju klime koja je zadesila Zemlju uslijed onečišćenja, nebrige, ali i povijesno-cikličkih promjena. I doista, uskoro se golema hladnoća spusti gotovo do ekvatora, okovavši cijelu sjevernu hemisferu u snijeg i led. To uzrokuje potpuni prometni kaos, mnogo ljudi pogine, a cijeli Manhattan poplavi i paralizira. Svima je jasno da je to vjerojatno početak novog ledenog doba koje može potpuno uništiti planet. Tim vrhunskih znanstvenika na čelu s Jackom Hallom oformi posebno povjerenstvo koje treba pokušati pronaći rješenje za tu katastrofalnu situaciju... izvor: mojtv.hr |
|
|
|
![]() |
|
ivan1962
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2017 u 06:55 |
|
Odličan film, i ovde je kompjuter imao ogromnu ulogu ali to liči na nešto. Ekstra primer prirodne katastrofe kao rezultat globalne ljudske pohlepe u neprekidnoj trci za gomilanjem kapitala, bez obzira na posledice!
|
|
![]() |
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor Status: Offline Points: 2090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2017 u 09:50 |
|
Slažem se, odličan. Gledao sam ga u više navrata, doduše već davno. Dennis Quaid odličan i tada možda ne tako poznat Jake Gyllenhall. Imam osjećaj da nije dobio tako veliku pažnju, koju zasigurno zaslužuje. Inače nisam baš ljubitelj filmova o prirodnim katastrofama, ali ovaj mi se izrazito dojmio.
|
|
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 08:38 |
|
Moj guilty pleasure filmić...sav taj led, minusi, belina preko čitavih kontinenata...i slatka Emmy Rossum...meni dovoljno.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |