Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Day After Tomorrow (2004)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Day After Tomorrow (2004)

The Day After Tomorrow

The Day After Tomorrow (2004)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Dan poslije sutra

Godina:

2004

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura

Trajanje:

124 min

Režija:

Roland Emmerich

Scenarij:

Roland Emmerich
, Jeffrey Nachmanoff

Glavne uloge:

Ian Holm
  >  Terry Rapson
Dennis Quaid
  >  Jack Hall
Tamlyn Tomita
  >  Janet Tokada
Sela Ward
  >  Dr. Lucy Hall
Emmy Rossum
  >  Laura Chapman
Dash Mihok
  >  Jason Evans
Carl Alacchi
  >  Venezuelan Delegate
Jake Gyllenhaal
  >  Sam Hall
Austin Nichols
  >  J.D.
Jay O. Sanders
  >  Frank Harris
Arjay Smith
  >  Brian Parks
Kenneth Welsh
  >  Vice President Becker
Michel 'Gish' Abou-Samah
  >  Saudi Translator
Sasha Roiz
  >  Parker
Nassim Sharara
  >  Saudi Delegate

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Day After Tomorrow (2004)
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 14:20

Žanr: Akcija, Avantura, Sci-Fi
Trajanje: 124 min
Zemlja: SAD
Režija: Roland Emmerich
Scenario: Roland Emmerich, Jeffrey Nachmanoff

Glavne uloge:
Dennis Quaid ... Jack Hall
Jake Gyllenhaal ... Sam Hall
Emmy Rossum ... Laura Chapman
Dash Mihok ... Jason Evans
Jay O. Sanders ... Frank Harris
Sela Ward ... Dr. Lucy Hall

Klimatolog Jack Hall (D. Quaid) na Antarktici je doživio nešto posve neočekivano: naime, cijeli se komad ledenog bloka "sam od sebe" odlomio. Iako je tu pojavu pripisao neobičnom hiru prirode toga dijela svijeta, nije ni slutio da se zapravo radi o posvemašnjem poremećaju klime koja je zadesila Zemlju uslijed onečišćenja, nebrige, ali i povijesno-cikličkih promjena. I doista, uskoro se golema hladnoća spusti gotovo do ekvatora, okovavši cijelu sjevernu hemisferu u snijeg i led. To uzrokuje potpuni prometni kaos, mnogo ljudi pogine, a cijeli Manhattan poplavi i paralizira. Svima je jasno da je to vjerojatno početak novog ledenog doba koje može potpuno uništiti planet. Tim vrhunskih znanstvenika na čelu s Jackom Hallom oformi posebno povjerenstvo koje treba pokušati pronaći rješenje za tu katastrofalnu situaciju...

izvor: mojtv.hr

Na vrh
ivan1962 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan1962 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2017 u 06:55
Odličan film, i ovde je kompjuter imao ogromnu ulogu ali to liči na nešto. Ekstra primer prirodne katastrofe kao rezultat globalne ljudske pohlepe u neprekidnoj trci za gomilanjem kapitala, bez obzira na posledice!
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2017 u 09:50
Slažem se, odličan. Gledao sam ga u više navrata, doduše već davno. Dennis  Quaid odličan i tada možda ne tako poznat Jake Gyllenhall. Imam osjećaj da nije dobio tako veliku pažnju, koju zasigurno zaslužuje. Inače nisam baš ljubitelj filmova o prirodnim katastrofama, ali ovaj mi se izrazito dojmio.
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 08:38
Moj guilty pleasure filmić...sav taj led, minusi, belina preko čitavih kontinenata...i slatka Emmy Rossum...meni dovoljno.  Approve
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.