| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Crossing (2018) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2018 u 21:34 |
|
|
Prevedena je i 5. Samo moram još jednom pregledati (uz kafu koju sam krenuo upravo napraviti), radi ev. grešaka.
Ne znam koliko ću imati vremena zbog nekih privatnih planova. A ovo sam uletio vanredno. Ukoliko neko izrazi želju, rado ću prepustiti. Uglavnom, 5. večeras... 6 to go...
![]() |
||
![]() |
||
haza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2012 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 12 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2018 u 11:54 |
|
Pa sad,evo ja nisam neki filmski stručnjak,ali serija definitivno ima "ono neštooo"i treba je pogledati. |
||
![]() |
||
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor Status: Offline Points: 2090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2018 u 14:47 |
|
|
Nemaš brige.
Jest da malo kaskam i tanak sam s vremenom, (još mi uleti onaj padobranac), a i picajzla sam kad je u pitanju prevođenje, garantujem da će serija (kad, tad), biti prevedena. |
||
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2018 u 04:15 |
|
|
Eto, gotovo!
Čim prođe proces odobravanja, bit će i 11. epizoda, tj. vjerovatno čim se neko od ekipe probudi. Ma ne dade mi spavati dok ne završim. Jbg. ![]() Kako god. Ako je ne odluče ipak nastaviti, ova je (zasad) gotova... A šteta ako ostane na tom "otkazana". Moglo bi se reći da nije baš neka A produkcija. Ali kad se uzme u obzir šta se sve servira, ovo bi itekako moglo imati prolaza. Možda je problem što su se, iako naizgled indirektno, uvijeno kroz plašt naučne fantastike, dotakli žestoke teme - izbjeglica, odnosno imigranata i njihovih prava. Dovoljno je da čovjek te ljude iz budučnosti nazove Meksikancima, Sirijcima ili nekim drugim imenom, osim Amerikancima (jer su to u seriji) i sve će izgledati drugačije. E, sad, na momente ponešto djeluje djetinjasto. Ali opet, nije to ništa toliko strašno. Btw. iako su nekako zaokružili cjelinu, zadnjih 10-15 minuta govori da nisu planirali da se završi na 1 sezoni. Itekako su pripremili teren za dalje. Tako da... ko zna, možda ovo i nije kraj... I još nešto: Zamolio bih da se u obradama (a molio sam to i drugdje, ali niko ne haje) ne dira moj potpis. I ozbiljno razmišljam da kliknem na ono "prijavi" pored prijevoda. Zaboli me što je nekom mrsko čitati onako kako ja pišem.
Ažurirao baho - 25.Srpanj/Jul.2018 u 04:32 |
||
![]() |
||
haza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2018 u 15:34 |
|
|
Završavam sa gledanjem prve sezone,stvarno dobra serija.molim moderatore, da,ako nalete na informacije o nastavku snimanja, to podjele sa nama,oni to obično znaju prije "običnog svjeta".hvala
|
||
![]() |
||
Wani7
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 04.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 14 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2018 u 22:36 |
|
|
Definitivno nema nastavka. Seriji je procentualno falilo neverovatno malo gledanosti, te je izvisila za drugu sezonu. To je jos objavljeno u maju, te od tad serija vise nije spominjana. Tako da, to je nazalost to.
|
||
![]() |
||
haza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2018 u 10:46 |
|
|
Šteta,možda su trebali ubaciti u seriju da im je predsjednik D.Trump došao iz prošlosti,tj.iz kamenog doba,serija bi sigurno dobila na gledanosti!
|
||
![]() |
||
protopik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 23.Studeni/Nov.2009 Lokacija: rijeka Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2018 u 08:08 |
|
|
stvarno dobra serija,gledao sam i puno gore.
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |