Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Circle (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Circle (2017)

The Circle

The Circle (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

110 min

Režija:

James Ponsoldt

Scenarij:

Dave Eggers
, James Ponsoldt

Glavne uloge:

Tom Hanks
  >  Bailey
Bill Paxton
  >  Vinnie
Glenne Headly
  >  Bonnie
Beck
  >  Beck
Michael Shuman
  >  Beck Bandmate
Joey Waronker
  >  Beck Bandmate
Emma Watson
  >  Mae
Nick Valensi
  >  Beck Bandmate (as Nicholas Valensi)
Ellar Coltrane
  >  Mercer
Roger Joseph Manning Jr.
  >  Beck Bandmate
Nate Corddry
  >  Dan
Karen Gillan
  >  Annie
Regina Saldivar
  >  Partier
John Boyega
  >  Ty
Mamoudou Athie
  >  Jared

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
GuruTuru View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GuruTuru Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2017 u 12:13
Isključio sam svoj telefon evo sad ću i kompjuter xD Toliko o svemu . Ko razume shatiće . . .
Na vrh
goran55 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goran55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2017 u 01:16
Od filma u kome glumi Tom Henks ocekivao sam mnogo vise. Tipican americki film, cim pocne vec znas sta ce biti na kraju. Jedini plus za film je sto prikazuje ono sto se desava i sto ce se u bliskoj buducnosti dogoditi, opsta globalizacija, gubitak privatnosti, svi ce sve o svakome sve znati mada i vec sada u odredjenoj meri drustvene mreze to omogucuju. Nije mi jasno zasto je Tom Henks prihvatio ulogu u ovakvom filmu, nije mu to trebalo.
Moja ocena 3.5/10
Na vrh
PedjaK View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PedjaK Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2017 u 07:36
Jedan od retko glupih. Uspeo sam nekako da odgledam pola filma, ya više nisam imao živaca.
Na vrh
MockingJay View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MockingJay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2017 u 10:06
Film ima interesantnu temu i možda bi i prihvatila sporu radnju i to što se ama baš ništa značajno ne događa da je imao neki mindblowing ili bar neki zadovoljavajući kraj. Ovako mi je bio baš bezveze. Isto tako mi uopće nije bilo uvjerljivo to kako su odjednom baš svi prihvatili takvu neku mrežu gdje se sve zna za svakoga i gdje se sve prati i nadgleda.
Na vrh
cfox-sd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cfox-sd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 07:21
Usporeno i već viđeno...
Na vrh
cfox-sd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cfox-sd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2017 u 07:22
Prevod odličan!
Na vrh
gagielvis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gagielvis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2017 u 00:36
Očekivao mnogo više...odgledao do kraja u nekom iščekivanju,Ništa posebno,osim letargije prema kompletnom dešavanju u filmu,Po meni,režiserski promašaj...Sve u svemu 4.5/10 zbog koliko -toliko futurističke tehnologije i truda glumaca...
Na vrh
dralevujinovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dralevujinovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2017 u 10:18
Titl odlican a od filma sam ocekivao mnogo vise.
Na vrh
djidja5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djidja5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2017 u 16:54
Ne svidja mi se film
Na vrh
cfox-sd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cfox-sd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2017 u 12:40
Zanimljiva ideja, ali već obrađena - čini mi se... Prevod dobar.
Na vrh
Vlaar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vlaar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 17:32
Pustio film, posle pola sata me nije zaintrigirao za dalje gledanje. Nije moj fah definitivno
Na vrh
PedjaK View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PedjaK Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2017 u 08:24
Dosadan film, iako sam informatičar. Nema zapleta!
Pedja
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2017 u 21:29
Zanimljiva tema, ali već obrađivana, na ovaj ili onaj način. Film sa mlakim tempom bez poentiranja. Umesto filma mogli su organizovati neku debatu ili tv emisiju na ovu temu, mislim da bi bilo interesantnije. Sve u svemu prilično loše. Od mene 3.
Na vrh
bosko.m View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bosko.m Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2018 u 11:08
Odlican.
Na vrh
bosko.m View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bosko.m Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2018 u 11:08
Odlican.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2018 u 15:24
Waste of Time. Vec ima filmova na ovu tematiku. Postavili su mix Emma Watson, koja je sad poznata, u glavnoj ulozi i Tom Hanks u sporednoj. Ne preporucujem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.