Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Breed (2006)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Breed (2006)

The Breed

The Breed (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2006

Žanr:

akcija, triler, horor

Trajanje:

91 min

Režija:

Nicholas Mastandrea

Scenarij:

Bob Conte
, Peter Wortmann

Glavne uloge:

Hill Harper
  >  Noah
Oliver Hudson
  >  John
Nick Boraine
  >  Luke
Eric Lively
  >  Matt
Taryn Manning
  >  Sara
Michelle Rodriguez
  >  Nicki
Lisa-Marie Schneider
  >  Jenny

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Breed (2006)
    Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2023 u 19:28
Sasvim podnošljiv horor, tačnije prosečan. Ali, hej, imdb piše da je u pitanju komedija??? Pa, ne da nema ništa smešno u horor gde neke likove tamane besni psi, već je takva klasifikacija apsolutna ludost i dokaz da su amateri čak i na najprofesionalnijim mestima. Imdb??? Šta vam je???
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2023 u 22:50
imdb odavno zna dodavati pogrešne oznake, nije im ovo prvi "niđe veze" žanr Wink
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2023 u 14:24
Dosta dobar film o psima koji kolju ljude.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2023 u 14:39
Gled'o ali se ne sećam ičega, dadoh mu, vidim u sveščici, relativno visoku ocenu, verovatno zbog Michelle Rodriguez, delovala mi je oduvek kao cica kojoj bi i ovakav delija pao od udraca, takve su (mi) za ženidbu a kamoli visoku ocenu. Pasa se, neka i hibridnih, ne sećam. 

Glede pasOVA, sećam se radije doba VHS-a i filma sa Joe Don Bakerom (tja, kao da mucho ljudi danas zna koJi je pa taj), The Pack, onaj iz sedamdesetih, jok rimejk, voleo ga skoro kao osamdesetih Cujo ili onaj sa Lance Henriksenom iz devedesetih (Man's Best Friend valjda ako i to nisam pomešao i zaboravio). I ne, to nije zato što sam tobože mator, što bi rekao ar8c LOL život je zbilja tek preda mnom, nego mi je pamet, ili nešto tome blisko, rasuta, dabome, svukuda a troškovi toga da se sastavim, ono, iole, sa sobom su previsoki, cena je ogromna, reklo bi se - neisplativo. Tako da eto, zaboravljam pesmu, misli u noć beže, krovovi se ruše...

Ako ćemo pravo, nije da imam kakve konkretnije koristi od toga što se sećam The Pack, Cujo ili Man's best friend filmova, kada bi im se vratio sada, posle toliko godina, verovatno bih momentalno zaboravio to da sam ih nekada voleo, tako da...vazda cirkus oko sećanja, gubiš kako god da okreneš LOL No makar smo se lepo ispričali (pitaj boga kome on to uopšte...)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.