Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Big Lebowski (1998)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Big Lebowski (1998)

The Big Lebowski

The Big Lebowski (1998)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Veliki Lebowski

Godina:

1998

Žanr:

kriminalistički, misterij, komedija

Trajanje:

117 min

Režija:

Ethan Coen
, Joel Coen

Scenarij:

Ethan Coen
, Joel Coen

Glavne uloge:

Steve Buscemi
  >  Theodore Donald 'Donny' Kerabatsos
Julianne Moore
  >  Maude Lebowski
Jeff Bridges
  >  The Dude
John Goodman
  >  Walter Sobchak
Philip Seymour Hoffman
  >  Brandt
Peter Stormare
  >  'Karl Hungus'
John Turturro
  >  Jesus Quintana
Tara Reid
  >  Bunny Lebowski
Flea
  >  Nihilist #2, Kieffer
Jimmie Dale Gilmore
  >  Smokey
David Huddleston
  >  The Big Lebowski
Jack Kehler
  >  Marty
Philip Moon
  >  Woo, Treehorn Thug
Mark Pellegrino
  >  Blond Treehorn Thug
Torsten Voges
  >  Nihilist #3, Franz

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Big Lebowski (1998)
    Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 18:26

The Big Lebowski (1998)

Žanr: Komedija, Krimi

Režija: Joel Coen, Ethan Coen

Jezik: Engleski, Nemački, Hebrejski, Španski

Uloge: Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, Steve Buscemi

Trajanje: 117 min

Džef Lebovski (Džef Bridžis)je bivši hipi radikal čiji se život sada svodi isključivo na pušenje trave i boravak u kuglani, gde mu društvo čine prijatelji - ćutljivi bivši surfer Doni (Stiv Bušemi) i militantni vijetnamski veteran Volter (Džon Gudman). Njegovu dosadnu svakodnevnicu će razdrmati dolazak dvojice opasnih tipova koji žele da naplate dug koji je napravila njegova supruga. Pre nego što uspe da im objasni da su ga pomešali sa nekim i da on čak nije ni oženjen, Džef je već dobio batine. U želji da istera pravdu odlazi da traži odštetu kod pravog Velikog Lebovskog (Dejvid Hadlston), paralizovanog milionera čija je mlada, privlačna i raskalašna supruga Bani najverovatnije uzrok nezgode.

Izvor: http://www.tvprogram.rs

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0118715/

TITLOVI

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2021 u 23:06
Nema komentara???
Meni je san da budem Lebowski!
Sjajan film, 10/10.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2021 u 14:15
Brdo komentara ćeš naći samo na razvikušama od kojih dvije valjaju, a ostale su slučajevi masovne histerije a la gledanje Titanica.
Pod ovakvim bombonima nekad bude samo jedan ili najčešće nijedan.

Nema filma u opusu braće Koen za koji se može reći da je promašen, a ako se mene pita ovaj im spada u sam vrh dosadašnjeg opusa.
Iako volim pisati puno, ovdje neću iz jednog razloga - što manje znate prije gledanja ovoga filma, to bolje.
Očekujte wtf masterpis.
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2021 u 19:10
Ja ću, evo da napišem. Taj sam film gledao baš te '98 u bioskopu. To je jedan od onih filmova prem kojima jednostavno nećete moći da imate indiferentan odnos. Bez obzira na lične preferencije, treba da odete i da ga pogledate. A kada to budete uradili, onda ćete i znati zašto.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2021 u 20:11
"Nobody fucks with the Jesus." Najjača scena ikad.

Što se tiče komentara, pola filmova koje sad gledam ne komentarišem, a ovaj film sam gledao mnogo prije nego što sam se registrovao na sajt.

A film je desetka, eto nek se zna.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2021 u 22:10
Originalno postovano od strane memich memich piše:

Što se tiče komentara, pola filmova koje sad gledam ne komentarišem
Sram te bilo.
I onda ja ne pogledam film da valja nego preskočim jer ti nije ćejf pisati, a potom pogledam smeće jer nisi napisao da ne valja kurca. Tongue
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2021 u 22:41
I ja sam isto gledao u bioskopu te godine, i jos jednom pre desetak godina. Secam se VHS Milerovo Raskrsce.Jeste zanimljivo da bas on nema nijedan komentar posebno sto je aktuealan Fargo , ali ima sigurno i drugih odlicnih koji nisu komentarisni, ali ce i oni doci na red. U svakom slucaju koji nije gledao, treba da pogleda, a od novijih npr. The Balllad of Buster Scruggs. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.