Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Big Lebowski (1998) |
Odgovori |
Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11281 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 18:26 |
The Big Lebowski (1998)Žanr: Komedija, Krimi Režija: Joel Coen, Ethan Coen Jezik: Engleski, Nemački, Hebrejski, Španski Uloge: Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, Steve Buscemi Trajanje: 117 min Džef Lebovski (Džef Bridžis)je bivši hipi radikal čiji se život sada svodi isključivo na pušenje trave i boravak u kuglani, gde mu društvo čine prijatelji - ćutljivi bivši surfer Doni (Stiv Bušemi) i militantni vijetnamski veteran Volter (Džon Gudman). Njegovu dosadnu svakodnevnicu će razdrmati dolazak dvojice opasnih tipova koji žele da naplate dug koji je napravila njegova supruga. Pre nego što uspe da im objasni da su ga pomešali sa nekim i da on čak nije ni oženjen, Džef je već dobio batine. U želji da istera pravdu odlazi da traži odštetu kod pravog Velikog Lebovskog (Dejvid Hadlston), paralizovanog milionera čija je mlada, privlačna i raskalašna supruga Bani najverovatnije uzrok nezgode. Izvor: http://www.tvprogram.rs IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0118715/ TITLOVI |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1442 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nema komentara???
Meni je san da budem Lebowski! Sjajan film, 10/10. |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Online Points: 4536 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Brdo komentara ćeš naći samo na razvikušama od kojih dvije valjaju,
a ostale su slučajevi masovne histerije a la gledanje Titanica. Pod ovakvim bombonima nekad bude samo jedan ili najčešće nijedan. Nema filma u opusu braće Koen za koji se može reći da je promašen, a ako se mene pita ovaj im spada u sam vrh dosadašnjeg opusa. Iako volim pisati puno, ovdje neću iz jednog razloga - što manje znate prije gledanja ovoga filma, to bolje. Očekujte wtf masterpis.
|
|
skajler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: >>>>>>>>>>>>>> Status: Offline Points: 5144 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ja ću, evo da napišem. Taj sam film gledao baš te '98 u bioskopu. To je jedan od onih filmova prem kojima jednostavno nećete moći da imate indiferentan odnos. Bez obzira na lične preferencije, treba da odete i da ga pogledate. A kada to budete uradili, onda ćete i znati zašto.
|
|
memich
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2019 Lokacija: Zenica Status: Offline Points: 721 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
"Nobody fucks with the Jesus." Najjača scena ikad.
Što se tiče komentara, pola filmova koje sad gledam ne komentarišem, a ovaj film sam gledao mnogo prije nego što sam se registrovao na sajt. A film je desetka, eto nek se zna. |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Online Points: 4536 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sram te bilo. I
onda ja ne pogledam film da valja nego preskočim jer ti nije ćejf
pisati, a potom pogledam smeće jer nisi napisao da ne valja kurca.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8796 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
I ja sam isto gledao u bioskopu te godine, i jos jednom pre desetak godina. Secam se VHS Milerovo Raskrsce.Jeste zanimljivo da bas on nema nijedan komentar posebno sto je aktuealan Fargo , ali ima sigurno i drugih odlicnih koji nisu komentarisni, ali ce i oni doci na red. U svakom slucaju koji nije gledao, treba da pogleda, a od novijih npr. The Balllad of Buster Scruggs.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |