Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Banshees of Inisherin (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Banshees of Inisherin (2022)

The Banshees of Inisherin

The Banshees of Inisherin (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Duhovi otoka

Godina:

2022

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

114 min

Režija:

Martin McDonagh

Scenarij:

Martin McDonagh

Glavne uloge:

Kerry Condon
  >  Siobhan Súilleabháin
Colin Farrell
  >  Padraic
Sheila Flitton
  >  Mrs. McCormick
Brendan Gleeson
  >  Colm Doherty
Jon Kenny
  >  Gerry
Gary Lydon
  >  Peadar Kearney
Bríd Ní Neachtain
  >  Mrs. O'Riordan
David Pearse
  >  Priest
Pat Shortt
  >  Jonjo Devine
John Carty
  >  Older Musician 1
Lasairfhíona Ní Chonaola
  >  Female Singer
Maria Georgiana Vacariu
  >  Declan
Jenny
  >  Jenny
Conor Connolly
  >  Student Musician 1
Ryan Owens
  >  Student Musician 3
Barry Keoghan
  >  Dominic Kearney
Lasaírfhiona Ní Chonaola
  >  Female Singer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Banshees of Inisherin (2022)
    Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2022 u 22:13
Prevod je uradio payutti ✔
Na vrh
srborus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srborus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2022 u 19:05
odličan film
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2022 u 19:29
Da, i meni se dopao.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2022 u 13:17
Na valu prošlog dobrog filma McDonagha "Three billboards outside Ebbing, Missouri" i na valu pustih hvala i slave u komentarima i recenzijama ovoga filma odlučio sam se logično pogledati ovaj film i nije me nimalo impresionirao, dapače nije loš film, ima zanimljivih elemenata, dobra premisa, ali meni osobno nije zračio na najbolji (željeni) način. Film ima sporiju, "gradacija" radnju koja plovi na rastu tenzija u malom selu na irskom otoku, a bazira se primarno na odnosu dva prijatelja. Osjećaj mi je da se vrhunac filma mogao bolje napraviti, te da se redatelj nije najbolje snašao u završetku filma. Isključujući očekivanja i taj neki "hype" oko njega, to je onda sve skupa sasvim jedan solidan film.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2022 u 18:09
Odlicna fotografija, i muzika je dobra. Gluma takodje odlicna...Malkice ali bas malkice ima humora, i to je to. Prica mi ne pije vodu. Druzis se sa glupanderom, to ti je dosadilo i ne zelis vise da ga vidis i da gubis vreme sa njim vec hoces nesto da ostavis iza sebe. Ajd' u redu...Glupander to ne prihvata i ti sta radis...

Da bi neko uradio ono sto je Glison sebi, taj mora biti u zescoj depresiji - polulud makar ali ovaj to nije. Uopste. Prvo seckanje, kao da nista nije bilo, pijemo pivce, svirkamo...ono zesce seckanje, isto tako.

Pa cekaj malo, nisi ti seckao nokte pa da se ponasas kao da te to ni malo ne dotice. Ono, pricamo normalno, zapalio si mi kucu, nema veze, sad smo ortaci...

O cemu se radi? O gradjanskom ratu? Jedva da se par puta pomenuo. O prijateljstvu? Kakvo crno prijateljstvo. Koja je poenta sto su nasli onoga u jezeru? Zasto je to dobilo mesto u filmu?

Uglavnom, film nije nista posebno. Ocena 5. 
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2022 u 13:51
Interesantno , Martin McDonagh posle 14 god. i sjajmog filma In Bruges odlucio da ponovo spoji dva odlicna glumca ali u sasvim drugoj prici.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 01:08
Neki kreten na Imdb napisao da je ovaj film ima i elemente komedije!? Veoma teska socijalna kompleksna drama. Moje zivotno iskustvo je da nazalost svako prijateljstvo ima svoj kraj. Obicno covek ne moze da prihvati cinjenicu da ga je neko odkacio.Cesto se kod nekih javlja zelja za osvetom. Ovde su sa glumom pokidali narocito epizodosti, sin policajca i sestra Corina Farela . Odlicna je prica, sa dobrim dijalozima. Film navodi na dublje razmisljanje. Setih se one narodne izreke Koga nema bez njega se moze i to bi trebalo da bude zivotno navorucenije. Ocena 10/10
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2023 u 00:05
Da, da, koga nema, neka zauvek drema.

Eto, odlučih da ga gljedam danas i zaboravio sam ga odmah nakon svršetka. Da neko siječe ručne prste zbog nekoga, ma dajte molim vas i nas! Magare drug je najbolja uloga u ovom zaboravnom filmu.
Sestra je napravila pravi muv i otišla što dalje od onog crnila u obliku piva i još crnje atmosfere. Baba koja glumi smrt je lijepo najavila dve smrti, i tako bejahu dvije. U stvari trije, jer sam i ja kao umro kad se završio, koliko me je ubijo u um, razvalio mi razum.
Mogao je trajati kraće, a mogao se i ne snimiti, poštjedeli bi nas sikiranja i vrijemena u dijetetu, ili dijeteta u vremenu.
Lično, ne bih nikime preporučio.
Nelično, nebitan i kratkog doživljaja koji moj um povređuje, a razum ozleđuje. Bolestan odnos, bolestna priča, sve je mutno, kao kakao.

Na vrh
Munzeland View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Munzeland Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2023 u 00:13
Film je odličan! Ko voli film In Bruges, voleće i ovo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,170 sekundi.