| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Bad Batch (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Bad Batch (2016)Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 18:25 |
|
Kao prvo, IMDb po ko zna koji put fresi sa stavljanjem zanrova jer ovo nema veze sa ljubavnim. Kao drugo, reziser(ka) je htela da napravi cudan film ali se ''malo'' ''uneredila''. Nekoga je privukla glumacka postava Keanu Reeves, Jason Momoa,, Jim Carrey i Giovanni Ribisi. Ali... Momoa od njih ima najvecu minutazu i jedan je od 2 glavna lika filma ali ovi ostali koje sam nabrojao, uglavnom sporedne role. Carrey je kao neki ''klosar'' koji ne moze da govori, Keanu se pojavljuje kao neki ''lakrdijas'' koji pali masu, a Ribisi je kao neki ''freak'', po ko zna koji put. Kao sto sam napisao, reziserka se ''uneredila''. Htela je da napravi neku apokalipticnu atmosferu kao Mad Max, te atmosfere ima, samo sto su u njenom projektu zasupljeni kanibali. Uz kanibalizam, imamo i sakacenje ljudi a cak i scena gde se glavna junakinja filma namaze sopstvnim izmetom zbog... E to cete videti zbog cega, ako se odlucite da pogledate ovaj film.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77237 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 18:34 |
|
Meni je baš slatko romantičan film, iako itekako luta i temom, i žanrom, fokus beži, negde je praznjikav, negde je pa nabacano previše toga...svuda ga (filma) ima
i ne sviđa mi se gotovo išta, osim tog meni finog odnosa između Mamoe i te sirote milice. Vizuelno je tu i tamo fin takođe. Sveukupno jedva da znam šta sam uopšte gledao, kada ga posmatram kao celinu. ![]() Dok IMDB...oni ionako često stave sve čega se sete, sa čim god da film flertuje, u kojoj god već maloj ili većoj meri, odmah se napravi čitav spisak žanrova tamo. No u ovom slučaju, objektivno je film, rekoh, "all over the place", jedino što bi bilo fer da uvek prvo strave osnovnu žanrovsku odrednicu, upravo da ne bi navlačili ljude na pogrešnu stranu. |
|
![]() |
|
papiko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 01.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 19:47 |
|
Trailer je cudnovat nije na prvu loptu tako privlacan.
|
|
![]() |
|
adam-maksuti
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2017 u 20:11 |
|
Kad se svede skupa cisto gubljenje vremena bolje gledati sundjer boba nego ovaj film uopste cak ne shvtam koncept filma cela prica je idi mi dodji bez nekog posebnog interesantnog desavanja bolje nemojte gledati ovaj film moj savet .
|
|
![]() |
|
Isolation
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 31.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Subotica Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2017 u 19:18 |
|
Solidna7-ica.Film govori o vremenu u kojem zivimo,barem sam ga ja tako shvatio,Odbacena gomila ljudi kreira svoj svet u kojem se oseca sigurno.Mislim da svako zasluzuje mesto u ovom svetu,ali drustvo neprekidno secira i rasporedjuje ljude.Siromasni,ruzni,problematicni,neshvaceni su pretnja drustvu,barem je tako objasnjeno nama.U filmu se jasno vidi da svaki od tih odbacenih ljudi ima svoju zivotnu pricu,i da ne treba suditi nekome,ne znajuci nista o njemu.Odusevila me gluma nekadasnjeg americkog rvaca,sada glumca.Ne znam mu ime,ali mislim da je spreman i za vece uloge.Toliko od mene.Jos jednom,ocena za ovaj film je jaka 7-ica!
|
|
![]() |
|
Stressman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2017 u 19:35 |
|
Moglo je ovo i bolje,nekako kilavo i sporo...Ovdje su,znači završili Kal Drogo,Džon Vik i Truman :-)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |