Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Bad Batch (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch

The Bad Batch (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Loše društvo

Godina:

2016

Žanr:

misterij, akcija, ljubavni, znanstvena fantastika, horor

Trajanje:

118 min

Režija:

Ana Lily Amirpour

Scenarij:

Ana Lily Amirpour

Glavne uloge:

Jim Carrey
  >  Hermit
Keanu Reeves
  >  The Dream
Giovanni Ribisi
  >  The Screamer
Diego Luna
  >  Jimmy
Jason Momoa
  >  Miami Man
Yolonda Ross
  >  Maria
Almayvonne
  >  Muscle Woman #2 (as Almayvonne Dixon)
E.R. Ruiz
  >  Lone Man
Joni Podesta
  >  Muscle Woman #1
Suki Waterhouse
  >  Arlen
Cory Roberts
  >  Bridge Man in the Desert
Louie Lopez Jr.
  >  Chuy (as Louie Lopez)
Ashleigh Biller
  >  Dream Girl
Alina Aliluykina
  >  Russian Dream Girl
Irene Guindal
  >  Dream Girl
Danielle Orner
  >  One Legged Dancing Girl
Mandy Pursley
  >  Junkyard Amputee Woman
Aye Hasegawa
  >  Mousey
Jayda Fink
  >  Honey

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Bad Batch (2016)
    Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 18:25
Kao prvo, IMDb po ko zna koji put fresi sa stavljanjem zanrova jer ovo nema veze sa ljubavnim. Kao drugo, reziser(ka) je htela da napravi cudan film ali se ''malo'' ''uneredila''. Nekoga je privukla glumacka postava Keanu Reeves, Jason Momoa,, Jim Carrey i Giovanni Ribisi. Ali... Momoa od njih ima najvecu minutazu i jedan je od 2 glavna lika filma ali ovi ostali koje sam nabrojao, uglavnom sporedne role. Carrey je kao neki ''klosar'' koji ne moze da govori, Keanu se pojavljuje kao neki ''lakrdijas'' koji pali masu, a Ribisi je kao neki ''freak'', po ko zna koji put. Kao sto sam napisao, reziserka se ''uneredila''. Htela je da napravi neku apokalipticnu atmosferu kao Mad Max, te atmosfere ima, samo sto su u njenom projektu zasupljeni kanibali. Uz kanibalizam, imamo i sakacenje ljudi a cak i scena gde se glavna junakinja filma namaze sopstvnim izmetom zbog... E to cete videti zbog cega, ako se odlucite da pogledate ovaj film.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 18:34
Meni je baš slatko romantičan film, iako itekako luta i temom, i žanrom, fokus beži, negde je praznjikav, negde je pa nabacano previše toga...svuda ga (filma) ima LOL i ne sviđa mi se gotovo išta, osim tog meni finog odnosa između Mamoe i te sirote milice. Vizuelno je tu i tamo fin takođe. Sveukupno jedva da znam šta sam uopšte gledao, kada ga posmatram kao celinu. LOL

Dok IMDB...oni ionako često stave sve čega se sete, sa čim god da film flertuje, u kojoj god već maloj ili većoj meri, odmah se napravi čitav spisak žanrova tamo. No u ovom slučaju, objektivno je film, rekoh, "all over the place", jedino što bi bilo fer da uvek prvo strave osnovnu žanrovsku odrednicu, upravo da ne bi navlačili ljude na pogrešnu stranu.
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 19:47
Trailer je cudnovat nije na prvu loptu tako privlacan.
Na vrh
adam-maksuti View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adam-maksuti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2017 u 20:11
Kad se svede skupa cisto gubljenje vremena bolje gledati sundjer boba nego ovaj film uopste cak ne shvtam koncept filma cela prica je idi mi dodji bez nekog posebnog interesantnog desavanja bolje nemojte gledati ovaj film moj savet .
Na vrh
Isolation View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Isolation Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2017 u 19:18
Solidna7-ica.Film govori o vremenu u kojem zivimo,barem sam ga ja tako shvatio,Odbacena gomila ljudi kreira svoj svet u kojem se oseca sigurno.Mislim da svako zasluzuje mesto u ovom svetu,ali drustvo neprekidno secira i rasporedjuje ljude.Siromasni,ruzni,problematicni,neshvaceni su pretnja drustvu,barem je tako objasnjeno nama.U filmu se jasno vidi da svaki od tih odbacenih ljudi ima svoju zivotnu pricu,i da ne treba suditi nekome,ne znajuci nista o njemu.Odusevila me gluma nekadasnjeg americkog rvaca,sada glumca.Ne znam mu ime,ali mislim da je spreman i za vece uloge.Toliko od mene.Jos jednom,ocena za ovaj film je jaka 7-ica!
Na vrh
Stressman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stressman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2017 u 19:35
Moglo je ovo i bolje,nekako kilavo i sporo...Ovdje su,znači završili Kal Drogo,Džon Vik i Truman :-)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.