Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Babysitter (2017) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2017 u 23:38 |
Prijevod je najavio zaboravko2 ⚡️
|
|
![]() |
|
tantal ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 302 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ocenu sam dao.Pa zaista nema tu sta mnogo da se kaze i napise.Zaista me cudi ovako visoka ocena.Mozda su ocene od mladjih koji vole da u filmu vide Belu Torn?!
|
|
![]() |
|
filips88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1553 |
Auu vrh film.Definitivno najbolji film koji sam gledao u 2017toj trenutno, mada cisto sumnjam da ce se to promeniti.Imam jos brdo dobrih filmova odgledati, ali trenutno Number 1 film :)
Prvih 15tak minuta mi bio dosadan ali ostatak vrh, odusevio me
![]() |
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
LesaRad ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() Pridružen: 26.Ožujak/Mar.2011 Status: Offline Points: 290 |
Suviše sadizma za moj ukus. Meh. @tantal, pa i nije nešto visoka, 6.4 sa tendencijom pada.
|
|
![]() |
|
Platan ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() Pridružen: 27.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 505 |
Za ovu vrstu filmova morate biti raspoloženi, da pada kiša, da ste siti, da ste se umorili od ozbiljnih sranja i da niste ostarili.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4725 |
Opet neke koještarije, nije ovo smaračina pa da se treba psihički pripremati za torturu. Referiram se na prethodni post. Nekad tu na sajtu napisani opisi ne kažu apsolutno ništa pa čovjek nema ideju zanima li ga neki film uopće, nekad su napisane taman, ali za ovaj film opis otkriva baš previše pa molim da ga se skrati. A film? Dinamičan, zabavan, pun humora i referenci, za mlade i za starije. Nije da nema glupih fora i sitnih grešaka, ali su rijetke i ovakvom filmu samo dodaju šarm jer djeluju namjerne (a vjerojatno to i jesu). Glumci izvrsni, međutim moram priznati da je Samara Weaving ukrala šou. Nemate se znači šta oraspoložavati, napušavati, fiksati, tabletirati, nalijevati ili štagod drugo. Samo ga upalite i to je to. U moru patnji mladih wertera i werterica, najčešće toliko dosadnih i iritantnih da se zapitate šta ste bogu skrivili, zvanih coming of age bilo filmova bilo serija, ova horor komedija je baš pravo osvježenje. Nemojte propustiti! Mda. Danas je Netfliks pustio nastavak, idem i njega gledati, ali nejasno mi je šta su tamo mogli iskemijati, film je zaokružena priča.
Ažurirao JoxerTM - 10.Rujan/Sep.2020 u 22:53 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |