Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Babysitter (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Babysitter (2017)

The Babysitter

The Babysitter (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

komedija, horor

Trajanje:

85 min

Režija:

McG

Scenarij:

Brian Duffield

Glavne uloge:

Jonathan Bray
  >  Fireman
Doc Duhame
  >  Cop #1
Doug Haley
  >  Samuel
Frederick Keeve
  >  Convenience Store Patron
Ken Marino
  >  Dad
Chris Wylde
  >  Melanie's Annoying Dad
Jean Claude Leuyer
  >  Cop 2
Robbie Amell
  >  Max
Bella Thorne
  >  Allison
Hana Mae Lee
  >  Sonya
Samara Weaving
  >  Bee
Zachary Alexander Rice
  >  Mr. Giggles
Andrew Bachelor
  >  John
Miles J. Harvey
  >  Jeremy
Samuel Gilbert
  >  Big Sam
Judah Lewis
  >  Cole

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Babysitter (2017)
    Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2017 u 23:38
Prijevod je najavio zaboravko2 ⚡️
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2017 u 22:42
Ocenu sam dao.Pa zaista nema tu sta mnogo da se kaze i napise.Zaista me cudi ovako visoka ocena.Mozda su ocene od mladjih koji vole da u filmu vide Belu Torn?!
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2017 u 12:33
Auu vrh film.Definitivno najbolji film koji sam gledao u 2017toj trenutno, mada cisto sumnjam da ce se to promeniti.Imam jos brdo dobrih filmova odgledati, ali trenutno Number 1 film :)
Prvih 15tak minuta mi bio dosadan ali ostatak vrh, odusevio me Thumbs Up
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2017 u 18:22

Suviše sadizma za moj ukus. Meh. @tantal, pa i nije nešto visoka, 6.4 sa tendencijom pada.
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2017 u 15:48
Za ovu vrstu filmova morate biti raspoloženi, da pada kiša, da ste siti, da ste se umorili od ozbiljnih sranja i da niste ostarili.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 22:48
Opet neke koještarije, nije ovo smaračina pa da se treba psihički pripremati za torturu. Referiram se na prethodni post.

Nekad tu na sajtu napisani opisi ne kažu apsolutno ništa pa čovjek nema ideju zanima li ga neki film uopće, nekad su napisane taman, ali za ovaj film opis otkriva baš previše pa molim da ga se skrati.

A film?
Dinamičan, zabavan, pun humora i referenci, za mlade i za starije. Nije da nema glupih fora i sitnih grešaka, ali su rijetke i ovakvom filmu samo dodaju šarm jer djeluju namjerne (a vjerojatno to i jesu).
Glumci izvrsni, međutim moram priznati da je Samara Weaving ukrala šou.
Nemate se znači šta oraspoložavati, napušavati, fiksati, tabletirati, nalijevati ili štagod drugo. Samo ga upalite i to je to.

U moru patnji mladih wertera i werterica, najčešće toliko dosadnih i iritantnih da se zapitate šta ste bogu skrivili, zvanih coming of age bilo filmova bilo serija, ova horor komedija je baš pravo osvježenje. Nemojte propustiti!

Mda. Danas je Netfliks pustio nastavak, idem i njega gledati, ali nejasno mi je šta su tamo mogli iskemijati, film je zaokružena priča.

Ažurirao JoxerTM - 10.Rujan/Sep.2020 u 22:53
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.