Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Autopsy of Jane Doe (2016) |
Odgovori |
Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator Pridružen: 18.Svibanj/May.2009 Status: Offline Points: 6167 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2016 u 21:07 |
The Autopsy of Jane Doe (2016) Žanr: Horor Trajanje: 99 min Država: Engleska Jezik: Engleski Režija: André Øvredal Scenario: Ian B. Goldberg, Richard Naing Uloge: Emile Hirsch ... Austin Tilden Brian Cox ... Tommy Tilden Ophelia Lovibond ... Emma Michael McElhatton ... Sheriff Sheldon Olwen Catherine Kelly ... Jane Doe (as Olwen Kelly) Parker Sawyers ... Officer Cole Jane Perry ... Lieutenant Wade Dva mrtvozornika, otac i sin, dobivaju žrtvu misterioznog ubistva bez vidljivog uzroka smrti. Dok pokušavaju identificirati prekrasnu mladu “Jane Doe”, otkrivaju bizarne tragove koji drže ključ zastrašujućih tajni … izvor: filmonizirani Prevode uradili HRV kanda SRB Dartanjan |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11226 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Austin Tilden je medicinski tehničar koji pomaže ocu pri obdukcijama. Jedne večeri nakon što su obducirali spaljeni leš, šerif Burke im dovozi tijelo mlade žene. Hitno traži uzrok smrti, jer u kući gdje je leš otkopan do pola, policajci su našli još četvoro mrtvih ljudi. Teško je povezati ovo tijelo sa pokoljem u kući, no kada u noćnim satima započnu obdukciju, otac i sin začas uviđaju da je tijelo sve samo ne običan leš.. Uskoro počinje tarapana, o uspjehu obdukcije im ovisi ni manje ni više no -život! Odličan horror Norvežana Andrea, za mene je ugodno iznenađenje na kraju godine i svakako bi našao mjesto na top-listi horrora za 2016. Film ima i atmosferu i dobro je napravljen. Sve štima: priča, dobri glumci, muzika, pravi horror ugođaj. A ni priča nije baš otrcana i izlizana. Sve se poklopilo i film je za svaku preporuku ljubiteljima žanra. Svakako pogledati!
|
|
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 20.Listopad/Oct.2015 Status: Offline Points: 657 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sve je vec receno o ovom filmu, nemam mnogo toga da dodam. Dobar je film, fin, drzi paznju. U nekim trenucima malo spor. Sve u svemu, treba pogledati ovaj film. Ocena: 7/10
|
|
neso-mirela-curkovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 19.Travanj/Apr.2014 Lokacija: Banja Luka Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Interesantna priča,malo drugačija od sličnih,ali dobra,
|
|
Alexd40
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: 26000 Pancevo Status: Offline Points: 28 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Dosta jak film. Ljudi sa malo vise maste mogu i da pretpostave i dozive radnju. Mnogo mistike i mnogo slobodne maste i predvidjanja. Naravno i to se dogadja i mnogo vise od toga mozda mi i ne mozemo zamisliti neke stvari. Treba ga gledati odmoran i bez opetrecenja. Prevod na mestu i kvalitet je prisutan kao i uvek.
Pozdrav.
|
|
lovac07
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 29.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Zanimljiva priča i dobar zaplet, međutim kraj je predvidljiv i štur. Scene autopsije su dobro urađene.
|
|
cipiflesh
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 13.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni se svideo neobican i drugaciji horor, vise je uradjen kao misterija. 7/10
|
|
deda vlada
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 76 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Solidno!
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58397 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ne mogu reći da me je raspametio, no itekako je originalan filmić, nosi svoja iznenađenja, svakako mi je prijao.
|
|
ernad-fakic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2015 Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Vrh 9/10
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8976 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Temelji price su klasika, takvih stvari je bilo sto po filmovima/ serijama dosta, slicno i za epilog, kao i za scenario ( ima jedna stvar koja je meni originalna, tj. nisam vidjao u tom vidu), ali kadriranje i ponavljanje dve scene bilo mi je u stilu ok shvatio sam poentu, ajmo dalje, mada ima stvari koje su mi se svidele a ima pak veze za neke komentare oca i sina, kao i za njihove neke postupke koji su prirodni, tj. dobra gluma s obzirom na profesiju mislim da je nekako realno docarano ponasanje u takvoj situaciji, nema onog filozofiranja i... Kinematografska realizacija mi je ok, tako da mi je korektan horor, u smislu pogledao sam ga , ok, ali nista po cemu ga necu vec sledeci dan zaboraviti.
Ažurirao AlexDeLarge - 05.Ožujak/Mar.2022 u 22:49 |
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |