Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Autopsy of Jane Doe (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Autopsy of Jane Doe (2016)

The Autopsy of Jane Doe

The Autopsy of Jane Doe (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Obdukcija Jane Doe

Godina:

2016

Žanr:

horor

Trajanje:

86 min

Režija:

André Øvredal

Scenarij:

Ian B. Goldberg
, Richard Naing

Glavne uloge:

Brian Cox
  >  Tommy Tilden
Mary Duddy
  >  Irene Daniels
Emile Hirsch
  >  Austin Tilden
Michael McElhatton
  >  Sheriff Sheldon
Jane Perry
  >  Lieutenant Wade
Ophelia Lovibond
  >  Emma
Parker Sawyers
  >  Officer Cole
Olwen Catherine Kelly
  >  Jane Doe (as Olwen Kelly)
Yves O'Hara
  >  Deputy Ballard (uncredited)
Mark Phoenix
  >  Louis Tannis
Sydney
  >  Stanley the Cat (as himself)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Autopsy of Jane Doe (2016)
    Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2016 u 21:07

The Autopsy of Jane Doe (2016)

Žanr: Horor 
Trajanje: 99 min
Država: Engleska
Jezik: Engleski

Režija: André Øvredal
Scenario: Ian B. Goldberg, Richard Naing

Uloge:

Emile Hirsch ... Austin Tilden
Brian Cox ... Tommy Tilden
Ophelia Lovibond ... Emma
Michael McElhatton ... Sheriff Sheldon
Olwen Catherine Kelly ... Jane Doe (as Olwen Kelly)
Parker Sawyers ... Officer Cole
Jane Perry ... Lieutenant Wade

Dva mrtvozornika, otac i sin, dobivaju žrtvu misterioznog ubistva bez vidljivog uzroka smrti. 
Dok pokušavaju identificirati prekrasnu mladu “Jane Doe”, otkrivaju bizarne tragove 
koji drže ključ zastrašujućih tajni … izvor: filmonizirani

Prevode uradili

HRV
kanda  

SRB
 Dartanjan

Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2016 u 10:11

Austin Tilden je medicinski tehničar koji pomaže ocu pri obdukcijama. Jedne večeri nakon što su obducirali spaljeni leš, šerif Burke im dovozi tijelo mlade žene. Hitno traži uzrok smrti, jer u kući gdje je leš otkopan do pola, policajci su našli još četvoro mrtvih ljudi. Teško je povezati ovo tijelo sa pokoljem u kući, no kada u noćnim satima započnu obdukciju, otac i sin začas uviđaju da je tijelo sve samo ne običan leš.. Uskoro počinje tarapana, o uspjehu obdukcije im ovisi ni manje ni više no -život!
Odličan horror Norvežana Andrea, za mene je ugodno iznenađenje na kraju godine i svakako bi našao mjesto na top-listi horrora za 2016. Film ima i atmosferu i dobro je napravljen. Sve štima: priča, dobri glumci, muzika, pravi horror ugođaj. A ni priča nije baš otrcana i izlizana. Sve se poklopilo i film je za svaku preporuku ljubiteljima žanra. Svakako pogledati!
Na vrh
Alreadydead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alreadydead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2017 u 17:15
Sve je vec receno o ovom filmu, nemam mnogo toga da dodam. Dobar je film, fin, drzi paznju. U nekim trenucima malo spor. Sve u svemu, treba pogledati ovaj film. Ocena: 7/10
Na vrh
neso-mirela-curkovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj neso-mirela-curkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2017 u 15:39
Interesantna priča,malo drugačija od sličnih,ali dobra,
Na vrh
Alexd40 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexd40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2017 u 19:41
Dosta jak film. Ljudi sa malo vise maste mogu i da pretpostave i dozive radnju. Mnogo mistike i mnogo slobodne maste i predvidjanja. Naravno i to se dogadja i mnogo vise od toga mozda mi i ne mozemo zamisliti neke stvari. Treba ga gledati odmoran i bez opetrecenja. Prevod na mestu i kvalitet je prisutan kao i uvek. Pozdrav.
Na vrh
lovac07 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lovac07 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2017 u 01:44
Zanimljiva priča i dobar zaplet, međutim kraj je predvidljiv i štur. Scene autopsije su dobro urađene.
Na vrh
cipiflesh View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cipiflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2017 u 12:16
Meni se svideo neobican i drugaciji horor, vise je uradjen kao misterija. 7/10
Na vrh
deda vlada View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda vlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2017 u 20:29
Solidno!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 07:55
Ne mogu reći da me je raspametio, no itekako je originalan filmić, nosi svoja iznenađenja, svakako mi je prijao.
Na vrh
ernad-fakic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ernad-fakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2020 u 01:00
Vrh 9/10
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2022 u 21:18
Temelji price su klasika, takvih stvari je bilo sto po filmovima/ serijama dosta, slicno i za epilog, kao i za scenario ( ima jedna stvar koja je meni originalna, tj. nisam vidjao u tom vidu), ali kadriranje i ponavljanje dve scene bilo mi je u stilu  ok  shvatio sam poentu, ajmo dalje, mada ima stvari koje su mi se svidele a ima pak veze za neke komentare oca i sina, kao i za njihove neke postupke koji su prirodni, tj. dobra gluma s obzirom na profesiju mislim da je nekako realno docarano ponasanje u takvoj situaciji, nema onog filozofiranja i... Kinematografska realizacija mi je ok, tako da mi je korektan horor, u smislu pogledao sam ga , ok, ali nista po cemu ga necu vec sledeci dan zaboraviti.

Ažurirao AlexDeLarge - 05.Ožujak/Mar.2022 u 22:49
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.