Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Amateur (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Amateur (2025)

The Amateur

The Amateur (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Amater

Godina:

2025

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

122 min

Režija:

James Hawes

Scenarij:

Robert Littell
, Ken Nolan
, Gary Spinelli

Glavne uloge:

Laurence Fishburne
  >  Henderson
Adrian Martinez
  >  Carlos
Holt McCallany
  >  Moore
Joseph Millson
  >  Ellish
Danny Sapani
  >  Caleb
Lanna Joffrey
  >  Federal Official
Eleanor Daniels
  >  Police Officer
Rami Malek
  >  Charles Heller
Anita Anand
  >  CNC Anchor
Barbara Probst
  >  Gretchen Frank
Ryan Chilcote
  >  CNC Reporter
Alice Hewkin
  >  Ali Park
Alex Skarbek
  >  French Detective
Rachel Brosnahan
  >  Sarah
Fredrik Wagner
  >  Captain Mäkinen
Nick Mills
  >  Finn
Tiffany Gray
  >  Esther
David Mills
  >  NBNC Anchor
Kate Sumpter
  >  Channel 6 Anchor
Evan Milton
  >  Slater

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
leo-mesi View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Amateur (2025)
    Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2025 u 20:22
Konačno nešto za šta vredi izdvojiti dva sata. Rami Malek odličan.
Na vrh
Jugiboy View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jugiboy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2025 u 23:12
Pih! Još jedan "holivuđanskih" klišea. Mada jedan od boljih.
Na vrh
Trpimix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trpimix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2025 u 23:21
Odličan film. Zašto? Pa taman kad sam na početku filma pomislio "evo ga još jedan glavni lik koji za tri dana nauči borilačke veštine", kad ono šipak! To se srećom, nije desilo... Naprotiv, glavni lik ostaje pomalo da ne kažem "smotan" ili kako se i kaže u naslovu - amater. Za osvetu pak koristi svoje stečene veštine i to je dobro jer na taj način daje dozu zanimljivosti i ipak nije toliko nepogrešiv. Doduše, malo se ponekad i preteralo u naivnosti i amaterizmu jer je čak i većina ljubitelja akcionih filmova (i trilera) toliko puta već videla takve stvari da bi se verovatno u nekim momentima bolje snašla od glavnog lika u ovom filmu, a to je ipak neoprostivo s obzirom u kakvoj je instituciji zaposlen glavni lik... Pa makar bio i analitičar. Inače, Rami Malek može biti i sto puta oskarovac ali ne spada u uži krug mojih omiljenih glumaca. Ali me u ovom filmu prijatno iznenadio kako je izneo ovu ulogu. Solidan je i Laurence Fishburne od koga sam ipak i više očekivao s obzirom da je jedan od mojih omiljenijih glumaca. Ipak, po meni su baš podbacili Holt McCallany (šef Moore) i Julianne Nicholson (direktorka). Šef Moore na momente deluje kao da glumi u parodiji a direktorka deluje smušeno. Ali to meni lično ne kvari ukupan jako dobar utisak o ovom filmu. Zaključak: osvežavajući film, jedan od boljih u poslednje vreme.
Na vrh
brgljez View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2025 u 23:56
ok napet triler za jednom pogledat. sama osnovna ideja je dobra, visoko inteligentni amater radi reda sa čim umije, ali nažalost scenarij je slabo razrađen i pun rupa. gluma ok, režija tako tako, nije to sve baš najbolje uklopljeno u cjelinu.
- Cigarette?
- Yes, i know.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2025 u 22:05
Nista posebno od filma, kao sto mi nikada nije prijao Edward Norton(mislim nemogu da ga smislim kao glumca)pa i jos neki(stvar ukusa ali norton nikako nikada bas) tako i ovaj Malek mi nekako bas neide, dzems bond, queen itd ali mi je bas odbojan lik, film mozda i nije tako los ali kad ti neide glumac uz film onda je to propast...
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2025 u 16:16
Ocajan scenario, prati ga rezija a i Malek koji je los izbor za ovu ulogu. Film prepun nelogicnosti, dosadan... Zaobici. Ocena 3.
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2025 u 20:04
Shadow07, k'o da si mene pit'o, ne mogu smisliti Maleka,
ali Amater i nije toliko loš (koliko je Knjigovođa 2).
Može se pogledati, nije tako jadna produkcija kao sa Afleckom.
Ajde, recimo, 6/10.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 sati 7 minuta , u 02:05
dzabaludin. poceo sam da ga gledam, ali neide mi nekako, glumac mi je bas fuj , ali svako ima svoj ukus mada mislim da je gubljenje vremena ,,,
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.