Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Amateur (2025) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
leo-mesi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member ![]() ![]() Pridružen: 24.Kolovoz/Aug.2022 Lokacija: Šimanovci Status: Offline Points: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2025 u 20:22 |
Konačno nešto za šta vredi izdvojiti dva sata.
Rami Malek odličan.
|
|
![]() |
|
Jugiboy ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 14.Svibanj/May.2024 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pih! Još jedan "holivuđanskih" klišea. Mada jedan od boljih.
|
|
![]() |
|
Trpimix ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 25.Ožujak/Mar.2008 Status: Offline Points: 3 |
Odličan film. Zašto? Pa taman kad sam na početku filma pomislio "evo ga još jedan glavni lik koji za tri dana nauči borilačke veštine", kad ono šipak! To se srećom, nije desilo... Naprotiv, glavni lik ostaje pomalo da ne kažem "smotan" ili kako se i kaže u naslovu - amater. Za osvetu pak koristi svoje stečene veštine i to je dobro jer na taj način daje dozu zanimljivosti i ipak nije toliko nepogrešiv. Doduše, malo se ponekad i preteralo u naivnosti i amaterizmu jer je čak i većina ljubitelja akcionih filmova (i trilera) toliko puta već videla takve stvari da bi se verovatno u nekim momentima bolje snašla od glavnog lika u ovom filmu, a to je ipak neoprostivo s obzirom u kakvoj je instituciji zaposlen glavni lik... Pa makar bio i analitičar. Inače, Rami Malek može biti i sto puta oskarovac ali ne spada u uži krug mojih omiljenih glumaca. Ali me u ovom filmu prijatno iznenadio kako je izneo ovu ulogu. Solidan je i Laurence Fishburne od koga sam ipak i više očekivao s obzirom da je jedan od mojih omiljenijih glumaca. Ipak, po meni su baš podbacili Holt McCallany (šef Moore) i Julianne Nicholson (direktorka). Šef Moore na momente deluje kao da glumi u parodiji a direktorka deluje smušeno. Ali to meni lično ne kvari ukupan jako dobar utisak o ovom filmu. Zaključak: osvežavajući film, jedan od boljih u poslednje vreme.
|
|
![]() |
|
brgljez ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 14.Travanj/Apr.2007 Status: Online Points: 88 |
ok napet triler za jednom pogledat. sama osnovna ideja je dobra, visoko inteligentni amater radi reda sa čim umije, ali nažalost scenarij je slabo razrađen i pun rupa. gluma ok, režija tako tako, nije to sve baš najbolje uklopljeno u cjelinu.
|
|
- Cigarette?
- Yes, i know. |
|
![]() |
|
Shadow07. ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 13.Listopad/Oct.2023 Status: Offline Points: 26 |
Nista posebno od filma, kao sto mi nikada nije prijao Edward Norton(mislim nemogu da ga smislim kao glumca)pa i jos neki(stvar ukusa ali norton nikako nikada bas) tako i ovaj Malek mi nekako bas neide, dzems bond, queen itd ali mi je bas odbojan lik, film mozda i nije tako los ali kad ti neide glumac uz film onda je to propast...
|
|
![]() |
|
klass ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 340 |
Ocajan scenario, prati ga rezija a i Malek koji je los izbor za ovu ulogu. Film prepun nelogicnosti, dosadan... Zaobici. Ocena 3.
|
|
![]() |
|
dzabaludin ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 15.Svibanj/May.2006 Status: Offline Points: 46 |
Shadow07, k'o da si mene pit'o, ne mogu smisliti Maleka,
ali Amater i nije toliko loš (koliko je Knjigovođa 2). Može se pogledati, nije tako jadna produkcija kao sa Afleckom. Ajde, recimo, 6/10. |
|
![]() |
|
Shadow07. ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 13.Listopad/Oct.2023 Status: Offline Points: 26 |
dzabaludin. poceo sam da ga gledam, ali neide mi nekako, glumac mi je bas fuj , ali svako ima svoj ukus mada mislim da je gubljenje vremena ,,,
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |