| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Adventures of Tintin (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Adventures of Tintin (2011)Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2011 u 22:31 |
|
The Adventures of Tintin (2011)
![]() The Adventures of Tintin (2011) - IMDbakcija animirani avantura SAD, 2011 Režija: Steven Spielberg Scenarij: Edgar Wright, Steven Moffat Uloge: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig, Simon Pegg, Toby Jones U režiji Stevena Spielberga i produkciji Petera Jacksona, u jesen 2011. godine dolazi nam pravi avanturistički spektakl: „Avanture Tintina: Tajna jednoroga“ snimljen u digitalnoj 3D tehnici. Kombinirajući tri priče iz istoimenog stripa autora Georgesa Remija, radnja filma vrtit će se oko Tintinovog (Jamie Bell) prvog susreta s kapetanom Haddockom (Andy Serkins) i otkrićem traga koji će ih odvesti na pravu avanturu – u potragu za blagom Tintinovog pretka. U potrazi će im se pridružiti dvojica bjegunaca kao i detektivi Thomson i Thompson... http://mojtv.hr Ažurirao bojan969 - 20.Prosinac/Dec.2012 u 18:49 |
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2011 u 22:02 |
|
Pogledah ga sinoć u kinu i mogu reći da je ovo definitivno najzabavniji film u posljednjih 10 godina, možda čak i više. Spielberg još jednom pokazao da, kada hoće, zna napraviti itekako zabavan film kakav nije napravio vjerovatno od ere Indiane Jonesa i The Goonies. Odlično izrežiran sa nekim blesavim kadrovima, odličan casting i prepoznatljiva muzika Johna Williamsa, koja odlično ide uz svaku scenu. U jednom trenutku ćete misliti da gledate Indianu Jonesa u 3D-u
G. Abrams, ovako se prave zabavni filmovi, naučite to i prestanite umišljati sebi da znate snimiti zabavan film Puritanci će možda naći zamjerku u maloj izmjeni priče, ali to definitivno ne smeta niti ćete to primjetiti, ukoliko niste čitali strip. Željno iščekujem već najavljeni nastavak.P.S. Odmah da kažem da ću ga prevesti čim se pojavi neki gledljiv i slušljiv release ![]() |
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2011 u 23:48 |
|
Film cekam neki bolji snimak, ali od igricu sam prezadovoljan, tako zabavna, smesna igrica, to je cudo
Verujem da je tacno sve prema filmu pravljena igrica.
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 01:09 |
|
Ili čekaj BluRay ili idi u kino. Vjeruj mi
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2011 u 21:53 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2011 u 22:10 |
|
Nema na čemu
Nadam se da ćete uživati u gledanju koliko i ja
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |