Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Accountant 2 (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Accountant 2 (2025)

The Accountant 2

The Accountant 2 (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

124 min

Režija:

Gavin O'Connor

Scenarij:

Bill Dubuque

Glavne uloge:

Ben Affleck
  >  Christian Wolff
Lombardo Boyar
  >  Tomas
Fernando Chien
  >  Sorkis
Andrew Howard
  >  Batu
Robert Morgan
  >  Burke
J.K. Simmons
  >  Ray King
Michael Tourek
  >  Ike Sudio
Yael Ocasio
  >  Alberto
Nik Sanchez
  >  Charles
Jon Bernthal
  >  Braxton
Cynthia Addai-Robinson
  >  Marybeth Medina
Alison Wright
  >  Justine
Grant Harvey
  >  Cobb
Talia Thiesfield
  >  US Attorney Gutierrez
Daniella Pineda
  >  Anaïs
Presley Alexander
  >  Lane
Allison Robertson
  >  Justine
Abner Lozano
  >  Gino

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2025 u 21:21
Ja na godišnjem pa malo više vremena za filozofiranje u trenucima dokolice. Neće tako biti još dugo. Dogovoreno za live sučeljavanje stavova
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2025 u 21:33
Imam suštinski vremena nego sam na fonu, mrtav mi je pc a laptop koji sam konfiskovao da ti ne pričam bolje, ne rade portovi ni tastatura, vala i ne vidim išta 😂 dok sa telefona sve što moram kucati duže od minut-dva mi je napor 😂 o svim podužim temama je ionako bolji razgovor, ubija me kuckanje, neka im tema.
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2025 u 22:01
koje smeće! žali Bože protraćenog vremena. vidno ostarjeli Ben Afleck i debil od
njegovog brata (nemam pojma kako se zove glumac) utjeruju pravdu okolo po svijetu. na
način kojeg bi se Betmeni, Supermeni i ostali slični postidjeli. uglavnom, sadržaj je
totalno debilan, debilni su dijalozi, gluma, čak ni akcija nije neka (zaspao sam par
puta pa premotavao natrag, koliko je uzbudljivo). uglavnom, kako se ono kaže: bež'te
noge, posra vas guzica (od ovoga). 2/10
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2025 u 08:30
Vec kad pricamo o uzivom suceljavanju bas bi moglo da se okupimo negde u kafani ili kako god ko voli . Eto to bi bas bilo lepo.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2025 u 09:19
Prvi mi je dobar, nastavak pa nešto i ne bih poredio sa prvim, scenario mi je nesređen , početak posebno,  vadi malo taj bratski odnos,  sveukupno mi se nije svideo film.

Hvala za prevode!
Na vrh
Brkamika52 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Brkamika52 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2025 u 14:19
Glupost Holivuda je bezgranična. Svakim danom se to iznova potvrđuje. Ovo izgleda kao da su 8-godišnjaci pravili film za 6-godišnjske, i to zaostale u razvoju. Oh, my God, how stupid! Još jedna izreka: Garbage in - garbage out! Tupavost i uskogrudost kao glavna vrlina...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2025 u 18:30
Trebalo bi bojkotovati sve sto dolazi iz Usa
Na vrh
PeRuNikola View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PeRuNikola Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2025 u 00:58
dobar film iskulirajte ove dezurne kriticare
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2025 u 10:21

Film je preved

The Accountant 2

Na vrh
migorm View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj migorm Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2025 u 13:24
Loše baš loše ... bla bla bla....i to je to...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2025 u 14:00
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Film je preved
<h1>The Accountant 2</h1>

Hvala za prevod 😂
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2025 u 12:49
Plitkije od jedinice, ali zabavno.
Ne tražite posebnosti kakvih nema nigdje, sve to samo u drugom ruhu, negdje bolje i negdje gore, već ste vidjeli.
Ono što niste je da film s obzirom na temu nije Mordor i da nimalo ne smeta ni humor niti pretjerivanje kod akcijskih scena.

Gledati, najbolje u društvu.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2025 u 19:24
Nastavak je generalno opravdao očekivanja publike (iako komercijalno nisu baš zadovoljni u produkcijskom timu). Odličan bratski tandem dominira u svakom pogledu. Isitini za volju ovde nisu imali nekog žestokog krimosa za rivala. Sam narativ je usmeren i na domen imigracije, razume se iz Meksika u SAD, što braću prikazuje u lepšem svetlu, kao neke humane ljude, uprkos tome što znamo da su deo podzemlja, da se kreću i sarađuju sa kriminalcima. Fino ukomponovan miks akcije, drame, pa i komedije, uz umereno doziranje neophodne napetosti (ipak je ovo u suštini triler), imaju za krajnji rezultat zabavu od nešto preko dva sata. Preporuka se podrazumeva, uz stidljive nagoveštaje da će biti i trećeg nastavka.
Na vrh
vedran-klemen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj vedran-klemen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2025 u 19:30
Eto, mladi, ne možete reći da niste imali priliku naučiti. Na ovome forumu mogli ste naučiti šta je dobar film. Ali niste. I Avicii je trebao biti spasitelj mladih, a prerezao si je žile sa 27 godina. Poslušao sam nešto njegovih skica od muzike na Soundcloudu (dok je još bio živ) i osobno nikada ne bih to nigdje objavio.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,236 sekundi.