Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Accountant 2 (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Accountant 2 (2025)

The Accountant 2

The Accountant 2 (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Računovođa 2

Godina:

2025

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

124 min

Režija:

Gavin O'Connor

Scenarij:

Bill Dubuque

Glavne uloge:

Ben Affleck
  >  Christian Wolff
Lombardo Boyar
  >  Tomas
Fernando Chien
  >  Sorkis
Andrew Howard
  >  Batu
Robert Morgan
  >  Burke
J.K. Simmons
  >  Ray King
Michael Tourek
  >  Ike Sudio
Yael Ocasio
  >  Alberto
Nik Sanchez
  >  Charles
Jon Bernthal
  >  Braxton
Cynthia Addai-Robinson
  >  Marybeth Medina
Alison Wright
  >  Justine
Grant Harvey
  >  Cobb
Talia Thiesfield
  >  US Attorney Gutierrez
Daniella Pineda
  >  Anaïs
Presley Alexander
  >  Lane
Allison Robertson
  >  Justine
Abner Lozano
  >  Gino

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
duskiotrifunovi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duskiotrifunovi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Accountant 2 (2025)
    Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 22:13
Kada ce biti prevod ?
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 22:19
Dogodine.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 22:29
To, kume

Dogodine biće
dve godine dana
kako tužan živim
i plačem za nama

giphy-1

Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2025 u 13:44
Odgledao na Stremio. Sta mogu reci na film koji ima naslov :The Accountant 2 ?
Mogu reci da je film cista akcija. Oni koji gledaju film sa bocom vina nece moci da uhvate/skontaju konverzaciju u prvom dijelu.Ali u drugom djelu filma : mozak na pasu. Kada usporedim :Accountant 1, sa ovim Accountant 2,utisak je da su ppromashili. Promashili reditelji koji du od jednog krimi trilera,napravili nnastavak...krimi akcije. Ocjena 4/10
Na vrh
Morthul View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Morthul Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2025 u 18:35
Mislim da ste zasićeni. Drago mi je za Vaš doprinos i volju, umijeće, ali se ponekad spustite malo. Film je 4/5 za mnoge među nama. Autori su krenuli malo drugačijom putanjom od prvog dijela, čak mi se čini da je prvi jednostavniji. Ali drugi ima dušu, svoju dušu. I uopće nije "pola malo radnje, pa pola akcije". Cijeli je film dobro ispletena tapiserija. Zabavan do kraja. I nasmije, i potakne um na povezivanje zagonetki (nisu duboke), i dotakne ljudskošču. Kad rekoh 'zabavan', ne velim nikad objektivno, samo moj feeling i onda potvrdim kroz reakcije još nekih. Zabavan - akcija, spletke / zagonetke, humanost. Gledao piratiziranog, ali smo odlučili otići i u kino za bolji ugođaj kad povežemo sve opet. Budite mi dobro, dobri ljudi.
Na vrh
Morthul View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Morthul Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2025 u 18:39
I volio bih doprinijeti prijevodima, kao nekad u nekim drugim okolnostima, ali ne znam kako danas da se upustim, koje alate koristite danas za optimalno brzu izradu solidnog prijevoda, kako do video datoteka, itd. (sve to je iz muzeja uma, pa bih da saznam nove platforme i alate)
Na vrh
Rover View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rover Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2025 u 01:03
Odličan film. Obzirom kako mnogi zaseru nastavke,srećom ovdje to nije slučaj
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2025 u 01:49
Originalno postovano od strane Morthul Morthul piše:

I volio bih doprinijeti prijevodima, kao nekad u nekim drugim okolnostima, ali ne znam kako danas da se upustim, koje alate koristite danas za optimalno brzu izradu solidnog prijevoda, kako do video datoteka, itd. (sve to je iz muzeja uma, pa bih da saznam nove platforme i alate)

Subtitle Edit.
Ima sve što ti treba.

Eventualno još kad sve iskucaš i provjeriš gramatiku i tipfelere, dodatno ušestaš titlove sa Subfixy da ne bude (previše) prekratkih i predugih trajanja.
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2025 u 17:12
Solidan nastavak. Nadam se prevodu uskoro?
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2025 u 21:32
Osrednje 5.5/10
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2025 u 21:36
Meni je bio dovoljno zabavan i interesantan, mada mi je falila Anna Kendrick, ovde je naravno blesava dinamika dvojice braće, očekivano vrlo dobar Bernthal, no nije mi to bilo poput one na relaciji Affleck-Kendrick, dok ću ovde i samu priču zaboraviti do sutra. Ipak, bolji mi je od ovih akcija koje se hvale po forumu u poslednje vreme. Ne mnogo 😂
Na vrh
brgljez View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2025 u 00:12
sve u svemu, vrlo dobar film. pohvalio bih posebno već spomenutog Bernthala. odlična zadnja scena s mačjom temom.
a sad malo o tome zašto mi nije odličan.
pa isključivo zbog nepotrebnog i besmislenog kompletnog dijela scenarija sa likom Anais. nije mi uopće jasno koja je svrha tog lika u ovom filmu o računovođi, burazu i justine s ekipom. nije uništilo film, ali bome mu je dobrano odmoglo ako se mene pita.
- Cigarette?
- Yes, i know.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2025 u 00:24
Ocekivao sam vise. Sve je vec pre mene receno, pogotovo o ne bas najboljem scenariju i nemam sta da dodam. Film je izvukao Berntal i makar malo me nasmejao. I samo zbog njega - Ocena5. 
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2025 u 14:50
Imam u planu da ga gledam a trejler mi deluje ok. Inace, nigde ne zurim kad vidim pitanja kad ce ovaj prevod kad ce onaj ali sinoc trazeci nesto drugo video sam sasvim slucajno da je izasao trejler za YTS verziju za ovaj film.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2025 u 22:39

Hvala na prevodu. Drugi deo je neuporedivo slabiji film sto se tice same price, tempa, akcije, adrenalina, sa veoma slabom glumom burazerom Afleka u filmu. Pri tome je tip zavrsio skolu glume u Moskvi!?
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2025 u 23:44
Simpatičan film koji se da gledati, mada meni baš i nije na nivou premijernog, niti je skroz opravdao svrhu svog postojanja. Priča mi je malo konfuzna i nedovoljno atraktivna, a bilo je potencijala za puno više. Najbolji deo filma je međubratski odnos, ima hemije među njima i dobro su im legle uloge. Samim tim ispostavilo se da je bolji deo filma onaj zabavan i humoristički, a da je problematičniji onaj akcioni segment. Sve u svemu poslužio je svrsi, ali neće se baš dugo zadržati u sećanju. Niti će me baš mamiti da ga nakon nekog vremena repriziram, za razliku od prvenca. 6 je plafon ocena.

Hvala za prevod

Ažurirao ar8c - 08.Lipanj/Jun.2025 u 23:49
Na vrh
August View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj August Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2025 u 09:56
Film je OK.
Još jednom hvala za prijevod.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2025 u 15:48
Režiser ovog filma iza sebe ima nekoliko dobrih projekata, što filmovi, serije ili mini serije, na primer film Pride andd Glory. A iskreno se nadam da će i ispred sebe imati dobrih projekata.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2025 u 20:15
Odličan. kao i prvi. Loš sam start filma, previše sve nabacano, 
ali režiser je kasnije sve lepo objasnio i napravio zanimljiv film. 
Vredno gledanja. Thumbs Up
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2025 u 03:36
Ovaj nije ni primaći prvom dijelu. Bukvalno se utopio u koru istih, bezličnih filmova
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.