Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Accountant 2 (2025) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
duskiotrifunovi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() Pridružen: 05.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 22:13 |
Kada ce biti prevod ?
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogodine.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 72366 |
To, kume
Dogodine biće dve godine dana kako tužan živim i plačem za nama ![]() |
|
![]() |
|
jojo385 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 205 |
Odgledao na Stremio. Sta mogu reci na film koji ima naslov :The Accountant 2 ?
Mogu reci da je film cista akcija. Oni koji gledaju film sa bocom vina nece moci da uhvate/skontaju konverzaciju u prvom dijelu.Ali u drugom djelu filma : mozak na pasu. Kada usporedim :Accountant 1, sa ovim Accountant 2,utisak je da su ppromashili. Promashili reditelji koji du od jednog krimi trilera,napravili nnastavak...krimi akcije. Ocjena 4/10 |
|
![]() |
|
Morthul ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2007 Status: Offline Points: 0 |
Mislim da ste zasićeni. Drago mi je za Vaš doprinos i volju, umijeće, ali se ponekad spustite malo.
Film je 4/5 za mnoge među nama. Autori su krenuli malo drugačijom putanjom od prvog dijela, čak mi se čini da je prvi jednostavniji. Ali drugi ima dušu, svoju dušu. I uopće nije "pola malo radnje, pa pola akcije". Cijeli je film dobro ispletena tapiserija. Zabavan do kraja. I nasmije, i potakne um na povezivanje zagonetki (nisu duboke), i dotakne ljudskošču. Kad rekoh 'zabavan', ne velim nikad objektivno, samo moj feeling i onda potvrdim kroz reakcije još nekih. Zabavan - akcija, spletke / zagonetke, humanost.
Gledao piratiziranog, ali smo odlučili otići i u kino za bolji ugođaj kad povežemo sve opet.
Budite mi dobro, dobri ljudi.
|
|
![]() |
|
Morthul ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2007 Status: Offline Points: 0 |
I volio bih doprinijeti prijevodima, kao nekad u nekim drugim okolnostima, ali ne znam kako danas da se upustim, koje alate koristite danas za optimalno brzu izradu solidnog prijevoda, kako do video datoteka, itd. (sve to je iz muzeja uma, pa bih da saznam nove platforme i alate)
|
|
![]() |
|
Rover ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 07.Sijecanj/Jan.2021 Status: Offline Points: 2 |
Odličan film. Obzirom kako mnogi zaseru nastavke,srećom ovdje to nije slučaj
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4954 |
Subtitle Edit. Ima sve što ti treba. Eventualno još kad sve iskucaš i provjeriš gramatiku i tipfelere, dodatno ušestaš titlove sa Subfixy da ne bude (previše) prekratkih i predugih trajanja. |
|
![]() |
|
leo-mesi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 24.Kolovoz/Aug.2022 Lokacija: Šimanovci Status: Offline Points: 268 |
Solidan nastavak. Nadam se prevodu uskoro?
|
|
![]() |
|
alterego ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 11.Kolovoz/Aug.2012 Status: Offline Points: 185 |
Osrednje 5.5/10
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 72366 |
Meni je bio dovoljno zabavan i interesantan, mada mi je falila Anna Kendrick, ovde je naravno blesava dinamika dvojice braće, očekivano vrlo dobar Bernthal, no nije mi to bilo poput one na relaciji Affleck-Kendrick, dok ću ovde i samu priču zaboraviti do sutra. Ipak, bolji mi je od ovih akcija koje se hvale po forumu u poslednje vreme. Ne mnogo 😂
|
|
![]() |
|
brgljez ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 14.Travanj/Apr.2007 Status: Offline Points: 88 |
sve u svemu, vrlo dobar film. pohvalio bih posebno već spomenutog Bernthala. odlična zadnja scena s mačjom temom.
a sad malo o tome zašto mi nije odličan. pa isključivo zbog nepotrebnog i besmislenog kompletnog dijela scenarija sa likom Anais. nije mi uopće jasno koja je svrha tog lika u ovom filmu o računovođi, burazu i justine s ekipom. nije uništilo film, ali bome mu je dobrano odmoglo ako se mene pita. |
|
- Cigarette?
- Yes, i know. |
|
![]() |
|
klass ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Online Points: 340 |
Ocekivao sam vise. Sve je vec pre mene receno, pogotovo o ne bas najboljem scenariju i nemam sta da dodam. Film je izvukao Berntal i makar malo me nasmejao. I samo zbog njega - Ocena5.
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 69 |
Imam u planu da ga gledam a trejler mi deluje ok. Inace, nigde ne zurim kad vidim pitanja kad ce ovaj prevod kad ce onaj ali sinoc trazeci nesto drugo video sam sasvim slucajno da je izasao trejler za YTS verziju za ovaj film.
|
|
![]() |
|
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1715 |
Hvala na prevodu. Drugi deo je neuporedivo slabiji film sto se tice same price, tempa, akcije, adrenalina, sa veoma slabom glumom burazerom Afleka u filmu. Pri tome je tip zavrsio skolu glume u Moskvi!?
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 783 |
Simpatičan film koji se da gledati, mada meni baš i nije na nivou premijernog, niti je skroz opravdao svrhu svog postojanja. Priča mi je malo konfuzna i nedovoljno atraktivna, a bilo je potencijala za puno više. Najbolji deo filma je međubratski odnos, ima hemije među njima i dobro su im legle uloge. Samim tim ispostavilo se da je bolji deo filma onaj zabavan i humoristički, a da je problematičniji onaj akcioni segment. Sve u svemu poslužio je svrsi, ali neće se baš dugo zadržati u sećanju. Niti će me baš mamiti da ga nakon nekog vremena repriziram, za razliku od prvenca. 6 je plafon ocena.
Hvala za prevod ![]() Ažurirao ar8c - 08.Lipanj/Jun.2025 u 23:49 |
|
![]() |
|
August ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() Pridružen: 19.Listopad/Oct.2023 Status: Offline Points: 56 |
Film je OK. Još jednom hvala za prijevod.
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 69 |
Režiser ovog filma iza sebe ima nekoliko dobrih projekata, što filmovi, serije ili mini serije, na primer film Pride andd Glory. A iskreno se nadam da će i ispred sebe imati dobrih projekata.
|
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1397 |
Odličan. kao i prvi. Loš sam start filma, previše sve nabacano,
ali režiser je kasnije sve lepo objasnio i napravio zanimljiv film. Vredno gledanja.
![]() |
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 27.Listopad/Oct.2023 Status: Offline Points: 2 |
Ovaj nije ni primaći prvom dijelu. Bukvalno se utopio u koru istih, bezličnih filmova
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |