Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Thanksgiving (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
banisa2006 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() ![]() Pridružen: 18.Prosinac/Dec.2006 Status: Offline Points: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2023 u 12:08 |
znaci film je 100% odlican...Jer sve sto ti popljujes je odlicno!
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prevod je uradio Bambula ✨
|
|
![]() |
|
PropaliPjesnik ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2024 Status: Offline Points: 41 |
Kao netko tko je pogledao na tisuće horora i slashera, tko je proveo mladost živeći za pokolj na malom ekranu... Ustvrdit ću da je ovo jedan sasvim osrednji slasher koji tematski jest zanimljiv i ima svojih vrlina, ali u završnici me ostavio sasvim ravnodušnim.
U svakom slučaju film je neloš, a čak ću i neko vrijeme pamtiti onu Black Friday pomamu koja u morbidnohumornom duhu dočarava konzumentsku umobolnost histerične mase koja je spremna na "bloody murder", pa čak i prerezati vlastiti grkljan, kako bi dograbili svoj besplatni pekač vafli (ili što je već ono bilo). Ok, tu si je Eli Roth malo dao maha, ali to je ono što se od njega i očekuje (sada baš reminisciram jednu kanibalističku scenu trančiranja dok krvožedna masa skandira u Zelenom paklu). No, u svakom slučaju, imao sam veća očekivanja od ovog filma i nekako nema dovoljno dobrih ubojstava, a možda sam i ja preveliki krvolok, no u odnosu na horore koje posljednjih godina snimaju, ovo je čak i u redu za jedno gledanje, nekakav prosjek. Vidim da je najavljen i nastavak, što i nije tako "nezahvalna" ideja.
|
|
Rođen pola stoljeća prekasno.
|
|
![]() |
|
Ispravljac14 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 3020 |
2023 verzija Znam šta ste radili prošlog leta 🙂
|
|
![]() |
|
quazar912 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 11 |
a gdjei ma prijevo?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |