| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tekken (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tekken (2010)Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 23:24 |
|
Tekken (2010) IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0411951/ Originalni naslov: Tekken Žanr: akcija, avantura, sf Trajanje: 92' Godina izdanja: 2010. Zemlja: Japan / USA Uloge: Jon Foo, Gary Daniels, Luke Noss, Ian Anthony Dale, Cary-Hiroyuki Tagawa, Lateef Crowder Režija: Dwight H. Little Scenarij: Alan B. McElroy TRAILER: Mladić koji traži osvetu majčine smrti dobije priliku na turniru "Željezna šaka" u gradu Tekkenu. Mora se boriti na turniru protiv najvećih svjetskih boraca kako bi došao do ubojice svoje majke. No, kad upravljanje gradom preuzme zli sin dosadašnjeg vođe, Jin i ostali borci se moraju izboriti za svoj život, a on se mora suočiti sa šokantnom istinom iz majčine prošlosti. |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2010 u 23:29 |
|
Film je po meni jako dobar. Likovi su isti kao u igrici skoro, pogotovo Jin... Predobro su ga napravili...
Priča ima doduše pomalo jednostavan zaplet i može se brzo pokopčati, ali nije loša... Zanimljiva je i nema dosadnih trenutaka iako ima pokoji meni iritantan... ![]() ![]()
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2010 u 19:24 |
|
Pogledao film, solidno, nije loše.
![]() Nisam pretjerano oduševljen filmom, ali nisam niti ostao razočaran. Solidna prosječna priča, kratka radnja filma, s druge strane odlični likovi, gotovo identični kao u igrici, donekle realno prikazane borbe i vrlo dobra Kelly Overton( ). Ocjena 7(10), preporuka. |
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2010 u 19:34 |
Slažem se sa ovim što sam citirao... A za pantalone 10/10 , a ceo film sam čekao potez kada uradi dupli kolut udareći ga u glavu, ali ništa od toga
![]() |
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 22:00 |
|
Šta reći za ovaj film? Zanimljive pantalone u svakom slučaju
Bio sam fan igrice, a s obzirom da je film rađen po takvoj vrsti igrice, koje same po sebi nemaju duboku i jaku priču, nisam očekivao ništa previše, a dobio sam sasvim pristojan filmić. Za ljubitelje ovakvih šora preporuka, oni koji očekuju smisao života, dubinu priče, razvijene likove, unutrašnje sukobe i sl. zaobići u širokom luku ![]() P.S. Gary Daniels je najjači. Odakle ga samo izvukoše ![]() |
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 18:33 |
|
Da nema stražnjeg dekoltea Kelly Overton, ovaj film bih već zaboravio. Igrice se samo maglovito sjećam, ali dajem desnu ruku ako su fajtovi u igrici bili dosadni kao ovi u filmu. Maštovitiju koreografiju borbi imao je čak i Bore Lee.
Katastrofa. 2/10 |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 00:29 |
|
U, pa ja ovde nisam dao kritiku.
Odlicno osmisljeni low akcioni film, prava polu-karate polu-akcija izmiksana borilacka arena uz pricu koja vam moze suze na ociju izbaviti. Filmsko ogledalo igrice sa fliperima treba bas ovako izgledati, zar ne misice...
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |