| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Te prometo anarquía Aka I Promise You Anarchy (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Te prometo anarquía Aka I Promise You Anarchy (2015)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2016 u 02:07 |
|
Te prometo anarquía (2015) Aka I Promise You Anarchy ![]() Režija: Julio Hernández Cordón Scenarij: Julio Hernández Cordón Žanr: Drama Jezik: Španski, Engleski Država: Meksiko, Njemačka Trajanje: 88 min Diego Calva Hernández ... Miguel Eduardo Eliseo Martinez ... Johnny Shvasti Calderón ... Adri Oscar Mario Botello ... David Gabriel Casanova ... Gabriel Sarah Minter ... Miguel's Mother Martha Claudia Moreno ... Johnny's Mother Miguel i Johnny su prijatelji i ljubavnici koji se poznaju još od djetinjstva, a vrijeme provode sa prijateljima na ulicama Mexico Cityja. U želji za brzom zaradom, odluče se za ilegalnu trgovinu krvlju i traže donatora na crnom tržištu. Kada kontaktiraju preprodavača droge, velika transakcija krvi završava loše za sve koji su uključeni. Miguela majka odluči odvesti iz države daleko od Johnnyja. Prevod je uradio: mita53 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |