Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tazza Aka Tazza: The High Rollers (2006)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tazza Aka Tazza: The High Rollers (2006)

Tajja

Tajja (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2006

Žanr:

kriminalistički, komedija

Trajanje:

139 min

Režija:

Dong-hoon Choi

Scenarij:

Yeong-man Heo
, Dong-hoon Choi
, Park Myeong-chan

Glavne uloge:

Kim Jung-nan
  >  Se-ran (as Jeong-nan Kim)
Cho Seung-woo
  >  Go-ni
Kim Hye-su
  >  Madam Jung
Yoo Hai Jin
  >  Ko Gwang-ryeol
Kim Eung-soo
  >  Kwak Cheol-yong
Choi Jong-ryol
  >  Professor
Baek Yoon-shik
  >  Pyung Gyung-jang
Sang-geon Jo
  >  Racoon
Kyeong-ik Kim
  >  Ppaljjisan
Jeong In-gi
  >  Warehouse Security Guard
Kim Sang-ho
  >  Park Mu-seok
Jae-goo Lee
  >  Choon-jae
Kwon Tae-won
  >  Ho-ku
Kim Kwang-kyu
  >  Slim
Su-kyeong Lee
  >  Hwa-ran
Kim Yoon-seok
  >  A-gwi
Do-bin Baek
  >  Kwak
Young-jin Shin
  >  Sa-gi's Wife

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tazza Aka Tazza: The High Rollers (2006)
    Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2014 u 22:38
Tazza: The High Rollers (2006) 
"Tazza" (originalni naslov)

Žanr: Krimi, Komedija
Trajanje: 139 min
Država: Južna Koreja
Jezik: Korejski

Režija: Dong-Hoon Choi
Scenario: Dong-Hoon Choi, Yeong-man Heo 

Uloge:

Seung-woo Cho ... Go-ni
Yun-shik Baek ... Pyung Gyung-jang
Hye-su Kim ... Madam Jung

U ovom trileru iz Južne Koreje pratimo momka veštog na kartama 
koji krči svoj put u opasnom svetu ilegalnog kockanja...

Go-ni je momak iz malog grada sa velikim apetitom za kockanje i uspeh.
Ubeđen da ga je krenulo u jednoj kartaškoj partiji, stavlja na ulog celokupnu životnu ušteđevinu.
Naravno, sve gubi od pokvarenog kartaroša.
Odlučan u nameri da se osveti, vežba kod najboljeg kockara u zemlji i zatim kreće 
u potragu za čovekom koji ga je prevario kako bi povratio svoj novac...  
    Nagrade i nominacije.    

Prevod uradio
kvrle

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2014 u 21:34

kvrle hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 23:38
Dobar film. Nema puno filmova na temu kockanja i kockara.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 00:14
Kako nema, pa imaju cijele franšize:
https://www.imdb.com/title/tt0097244/movieconnections
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 09:24

Pa dobro 
ali opet nije to neki veliki opus. 
Najbolji film na temu kockanja mi je Gambler , cini mi se  iz 1974 sa James Canom, ako nisi gledao moja preporuka.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 09:42
Pa da i meni se svideo dati film,

Pa da ima ih, ali nema puno.

Da jeste iz 1974 i tu je jos Paul Sorvino i  valjda Lauren Huton, slazem se sa Aleksom da je dobar.

A kad bi me neko pitao, a ne pita me Smile, ne bih znao da kazem koji mi je najbolji. A da pre se dosta provlacilo kroy filmove kladjenje na konjske trke, a nekako zapamtim icesto se setim one opasne frke oko kladjenja u Harlemu, itd

Ažurirao AlexDeLarge - 13.Travanj/Apr.2023 u 09:47
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 11:02
Dok sam pa ja voleo mnogo npr The Cincinnati Kid (1965) a tek The Hustler (1961) nije potrebno naglašavati. Sada, tj posle smrti Philip Seymour Hoffmana bih mogao ponoviti Owning Mahowny (2003) bio mi je dobar tada, moram mu se vratiti posle eto 20ak godina da bih video da li je baš za filmsku istoriju, dok inače volim masu filmova koji se odvijaju unutar tog kockarskog sveta, od friškijih npr Cooler (2003) ili pa Hard Eight (1996), ima zapravo finih filmova na toj strani, no ja standardno prezirem da ih nabrajam. LOL
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 13:10
 Puppet hvala za ovaj spisak, dobro ce doci.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 14:33
Ja vidim da puppet nabraja pa se zacudih WinkDa prvi su kultni hajde da tako kazem. I ostali su dobri, nisam gledao Cooler samo, dobro svi se uhvate ( i ja )  odmah Rounders (1998) ,21 (2008),Molly's Game (2017)ali dobri su mi ok prica, npr. voleo sam Croupier (1998),Mississippi Grind, ili Stalone u Shade (2003)  a jos kad Nikolas Kejdz prokocka zenu , sou Smile. Da ima stvarno finin ako se moze reci za kockare, realno. Skoro sam gledao jedan stari o kockarima ali zaboravih naziv, isto jedan o boljih nesto oko Kineza i kockanja.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 15:57
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Ja vidim da puppet nabraja pa se zacudih

Znate svi već zašto to ne volim. Iz moje perspektive, kada ja uzmem da pišem već u filmskim temama, nabrajanje mi je kontraproduktivno i vuče još i u dodatne stranputice LOL Svaki od filmova koje sam naveo mi je izrazito drag, bitan, vežu me pride i lepa sećanja za vreme i mesto gde kako koji već gledah, a važnije i od toga je to da je svaki prilično specifičan, svaki vala ima svoj unikatni karakter, svaki na svoj način govori o kockanju, što vrhuncu, što dnu, prilaze temi svaki iz svojeg ugla, u pitanju su i različite igre, filozofije, različiti univerzum koji ih prati, hazarderska groznica, stremljenje, u slučaju pa Cooler-a čitave godine u pokušaju da lik postane neko i nešto drugo, sa pa svojom dozom ovisnosti and so on. Najkraće, zaslužuju pažnju, posebnu priču, svaki ponaosob, dok im tako nabacanim na gomilu u pukom nabrajanju ne činim ama baš ikakvu uslugu. Pa još u vreme interneta, koji je ionako krcat bezbrojnim listama svih mogućih vrsta filmova, šta ću im ja, od svih ljudi. LOL Ovo je izuzetak jer ih ranije već pominjah po forumu, u temama ponekog od njih napisah već i vrlo konkretne postove, pa hajde onda, kada je bal, nek' je s labudovi. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 16:33
Ma znam Wink , to jeste slazem se za svet i... , jesi ih pominjao mozda kod  The Color of Money (1986) ili mozda House of Games (1987) Mamet i Mantegna, tu se nesto pominjalo ako se dobro secam.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 16:48
Je, zato što sam ludo zaljubljen u film Hustler a neko je (Danilo, ne bi me čudilo) veličao Boju novcETA kao kakav neprikosnoveni or something već film. House of Games se pa pominjao u nadovezivanju bog te pita koga sada već i gde o noir filmu, Mametovim neo noir filmovima, uticajima ili pa samim stilom koje je crpio iz noira, dok je meni House of Games drag, izrazito voljen u casa du Puppet kada sam bio majušan i kada je ta kuća bila puna ljudi kojih sada više nema, no to za mene nije noir, vedar je suviše, sa još grđe pozitivnim krajem, ljubav pobeđuje, dok je za mene suština noira, ono kada ostane samo golotinja i kostur žanra, to da su junaci sudbinski prokleti manje-više od samog početka njihovih priča, bez ikakve šanse da se izvuku, samo što to ne znaju, ostatak filma je samo plastičnost tog sunovrata, bezizlaznosti, kakav crni happy end, našla milica svog para, nova uzbuđenja, novi poziv...otkud je to noir. Pa sam možda nešto u tom maniru, iako sam pre mnogo, mnogo godina pisao normalan teks' o tom filmu, verovatno mojoj ljubavi za dotični. 

Kako bilo, nebitno je, svakako nisam iznad pominjao Color of Money niti House of Games, no ima mojih osvrta na Cooler (2003) i Hard Eight (1996) koje jesam naveo Approve

Ažurirao puppet_master - 13.Travanj/Apr.2023 u 18:58
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 17:19
I još jedared da kažem i to da su svojevremeno postojala dva foruma, jedan, Titlovi, drugi, Filmovi, forumtitlovi, forumfilmovi, delili su gotovo identične admine i modere, dok je i gotovo ista raja skakutala s jednog na drugi, po potrebi. Ja pa ne znam da pišem na dva (ili više) foruma, ako sam ovde, tu sam i niđe više, te sam u ta davna doba pisao na Filmovima, jok na Titlovima, iako sam tuNA od 2005 (nemam ikakve duple naloge, tek nisam više bio na istoj adresi, niti se sećao lozinke mene kao Ritchie-ja, pa je bilo lakše da se ponovo registrujem kao Puppet nego da cimam Knegi ili koga god već 2017. u dokazivanju svog identiteta, šta bih pa rekao, gde ja znam ko sam i šta sam, tražim se i dalje). 

Elem, poenta je da nekada kažem da sam pisao ili pričao nešto o tom i tom filmu a da ispadne da je tema prazna, no to nije zato što sam toliko izlapeo, ponajmanje ikada lažem, tek jbg ne znam više da li sam nešto radio na Filmovima ili na Titlovima, opet ne zato što toliko baš mešam vreme/prostor, već su mnogi ljudi prosto bili na oba foruma, u mom umu je to sve jedno mesto, izlomljeno u mojoj glavi zbog milion i jednog razloga. U stvarnosti su pa ionako dva različita mesta okupljanja i piskaranja i bili LOL Svaki dan je nova borba, stavite me pred godine i godine kakvog vakumskog prostora poput foruma koji povezuju isti ljudi tokom mnogo vremena, i ja više ne znam gde je šta i kada. LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.