| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ta-weo aka The Tower (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ta-weo aka The Tower (2012)Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 00:48 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2013 u 22:01 |
|
Prevod je najavio sean12 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2013 u 13:40 |
|
zahvaljujem seane :D samo pomalo bez žurbe
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2013 u 15:55 |
|
Tragi-komičan film katastrofe. Moglo je to i bolje, ali sve u svemu, zanimljiv i zabavan film. 7/10 Ažurirao Salvador - 04.Lipanj/Jun.2013 u 15:55 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 19:47 |
|
Posle kojekakvih hibridnih survival/filmova katastrofe bratske nam Koreje, došao je red i na jedan klasičan, da ne kažem staromodni film ovoga pravca.
Pakleni toranj, doduše bez Steve McQueena i Paul Newmana, film koji se, ovoga puta, otvara kao božićna, manje-više romantična komedija, no posle dobrih pola sata upoznavanja sa likovima kreće vatra, destrukcija, vriska-panika, stradanje, u iznenađujuće ludom tempu, to gori i ne staje. Iznenadila me je i količina napetih scena a delom i to što se mahom izbegla klasična zamka ovih skupih filmova katastrofe, to da prosto nemamo dovoljno vremena da se vežemo za ionako previše likova, na uštrb svih tih slika haosa koji donosi vatrena stihija. Dakle, znao sam tokom gledanja biti na ivici kreveta, uprkos tome što ponekada nisam mogao da pohvatam ko je ko.
Toliko su mi bile dobre te napete scene, opasnost ubedljiva. Sa druge strane, to sve ipak nije nešto što bih slavio danas, evo ne mogu da nađem razlog zašto bi ovaj film bio iole posebniji i vredniji za pogledati od toliko drugih filmova katastrofe. Ja ih volim pa mi je prijao, lep je oku, rekoh i efektan, no sve smo to viđali ranije, tako da je Tower ipak tek film za ljubitelje ovog žanra. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |