| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Taj mracni predmet ceznje |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Taj mracni predmet ceznjeObjavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 13:12 |
|
Taj mračni predmet čeľnje - upload
Naľalost je zaključan topic pun lepih slikica i joą lepąih reči, za udevetero umotati neprijatnu istinu: pola članova (bez ikakve svoje krivice) NEMA UPLOAD! Poludeo bi svako ko bi sledio ąaąavi tutorial od darija. Nema nijednog člana kome NE RADI UPLOAD! UPLOAD RADI svima koji ga imaju. (Ne moľe ti raditi ono ąto nemaą). A polovina ga nema. A ti darije (mogu ti nanjuąit pičku), da si kontaktirao administratora (ne klovna dekyja, nego ADMINISTRATORA), doznao bi da JESTE krivica do foruma i njegovih postavki i da se moľe popraviti, ali je ADMINISTRATOR to BATALIO. Novi članovi, a svaki dan ih je sve viąe, naravno da očekuju ispravne opcije. I ne mogu da BATALE nedostatak uploada. Oni nisu svesni da svojim zahtevima ometaju darijev (mogu ti nanjuąit picku) chat. Oni ne shvataju da NEDOSTATAK UPLOADA nema tu vaľnost koju ima traľenje, sluąanje i uľovanje u pesmi ®eljka Samardľica, nova konfiguracija darijevog seoskog poątara i komunjarin problem sa RAM-om... i da je SMOR uopąte spominjati to, kad se moľe ladno gurnuti pod tepih i praviti se da smo svi mi darije, A NJEMU RADI! DARIJE, TO SMO SVI MI! |
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 13:25 |
|
imam dzepnu nuklearku kod kuce, sad ne znam da da ju dam psu ili macki? hmmm...
|
|
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 13:34 |
|
Oho, zar je to globalist i Bushov poklonik bboy?
Pa mogao bi ju dati dariju; pičku već ima, moľda mu od nuklearke izraste i kita
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |