| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Taineun Jiokida (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Taineun Jiokida (2019)Objavljeno: 08.Svibanj/May.2026 u 09:53 |
|
Skoro preporucih seriju pa rekoh da napisem koju rec. Meni se svidela serija. Zanr pa ja bih rekao da je ovo hod po rubu psiholoski triler i horor, mozda vise ovo drugo. Kratak opis. Zbog posla i devojke glavni lik dolazi u Seul. Para nema, stedi i iznajmljuje sobu u domu, soba dva sa dva, i od pocetka vidimo kakvi su stanari, i da tu nesto nije u redu sa istim. Pa cemo pratiti i njega na poslu, kao i njegov zivot u toj zgradi, i videti kakvi su likovi u pitanju. Naslov je dobar. Lepo obradjeno ono sto je Zan-Pol Sartr napisao u svojoj drami `Pakao su drugi ljudi`, ali cemo pratiti i pakao naseg lika , nesto me i Danteovi krugovi podsetise. Po secanju gluma mi je bila dobra. Jezivi likovi, stvarno svako na svoj nacin iscasen. Secam se lika sto se smeje.
I jedino se jos secam da ovde nema kriminalisticke istrage, sto je bitno, i to mi nije smetalo, policajka je ovde iskoricenja da se prikaze nesto drugo , i da se uputi kritika.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |