Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Taget (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Taget (2023)

Taget

Taget (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Meta

Godina:

2023

Žanr:

kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

101 min

Režija:

Park Hee-kon

Glavne uloge:

Im Chul-soo
  >  Kim
Lee Soon-won
  >  Moon-seok
Im Sung-jae
  >  Guy
Kim Sung Kyun
  >  Detective Joo
Kang Tae-oh
  >  Detective Na
Shin Hye-sun
  >  Soo Hyun

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Taget (2023)
    Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2023 u 12:28
Aka Target, Open The Door , Don't Buy the Seller , Tages , Alvo, Opeun Deo Doeo , 오픈 더 도어 .Wink
 Hvala Kardio za prevod!

Ažurirao AlexDeLarge - 26.Prosinac/Dec.2023 u 12:33
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2023 u 23:15
Moderan veoma intenzivan psicho thriler, pun adrenalinskog naboja sa dobro vodjenom pricom, odlicnom glumom glavne zenske glumice. Jedan od boljih trilera u ovoj godini. Ocena 8/10
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 12:23
Ja samo da pitam gde moze da se skine film. Ja nigde ne mogu da ga nadjem
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 14:15
Pitaj teroristu na p.m za link
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 14:30
Kjovo
Poslao sam ti na p.m gde da skines film
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 14:55
Hvala svima sto  su mi poslali linkove,veceras se gleda.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 20:51
Prevod je uradio Kardiovask. Terorist ✨
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 21:47
Može i meni link. Txs
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 22:22
Stremiozakon
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 22:54
Ma kod Rusa ima zadovoljavajuca verzija, ima i kod Kardia.

Elem, dobar mi je film uz jednu manu (dvoumio sam se da li je ... ), fino nosi poruku i aktuelna je tema, bili su trileri na slican fazon, ali na prste nabrojati, da dobra gluma, u nekim trenucima odlicna ,i ostalo sto prati te scene,
 Narativ dobar , ima nesto sto je cudno a vidi se kroz dijalog dva odeljenja policije, i pri kraju filma, realna prica svakodnevice (jedan delic cyber...) plus jos nesto novo i strasno ,  psiholoski triler jeste, intezivira se u jednoj sferi,  ali brzo splasne , scena sa pocetka, postaje mucno, uznemiravajuce bar meni.  

Prvo sto mi se ne svidja je ozbiljnost situacije koja nije ispracena kako treba, pa imamo na silu izgradjenog junaka i produzetak delanja negativca, i ovde je jeziv, i ono akcijanje, sve mi je nekako naivno, pripisacu kritici i kao neku opomenu, trebalo je kreativnije kako je i zapoceto , slicno se vidjalo u dosta korejskih ostvarenja i slican je epilog, cim krene ta tranzicija odmah znam kako ce se zavrsiti, , meni se to nikako ne svidja, ali vidim da se drugima dopada,  nemam nista protiv.

Ne bih se zacudio da je prica delimicno  inspirisana nekim stvarnim dogadjajem. Ovde mi je psihopatologija i nemoc nakon eskalacije otisla u novom smeru.

Sveukupno dobra ideja, uvod, zaplet,  ali losa realizacija ( akcenat na scenario, ali ako je stavrno nacin ponasanja  takav, sto je katastrofa, onda  kao ostra kritika i opomena, i onda je u redu i treba tako da bude ) kako se priblizavamo kraju .  

U svakom slucaju mislim da vredi pogledati.

Hvala za prevod!

Ažurirao AlexDeLarge - 28.Prosinac/Dec.2023 u 07:22
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 23:17
Stremio je losa platforma  tamo nema gomile filmova i serija.Mozda se sa addonovima menja situacija.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2023 u 08:49
U osnovi ti treba jedan addon torent io da gledas sve
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2023 u 09:05
Stremio je za one koji gledaju preko kompa,ili nekog boxa ali meni mnogo lepse kad stavim na usb pa u tv i gledam. Svakom svoje zadovoljstvo
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2023 u 09:54

Koji addon treba za stremio, vidim da ih ima puno?
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2023 u 00:21
Odličan film, preporuke Smile
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2023 u 09:24
Alexa mislim da kliknes na addonove desno par njih i proradi ti sve za filmove i serije koliko se ja secam
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.