Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tae-poong AKA Typhoon (2005) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 01:56 |
Tae-poong (2005)
* Gusar * http://www.imdb.com/title/tt0475750/
Režija: Kyung-Taek Kwak
Myung-Sin (Dong-gun Jang) postao je gusar koji živi s mržnjom u srcu izdržavajući
|
|
![]() |
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tae-poong ( Typhoon ) je ok korejski film. Ocenicu ga sa ''odlicno'' mada nije mi bas da je ''odlican'' ali je dobar, tj. ok film. Recimo, film mi ima jednu ''malu'' zamerku a to je, nije da trazim ''dlaku u jajetu'', daleko od toga i nije da mi nista ne valja nego razumem recimo kad se napise vise zanrova za film, na primer ''action thriller drama'' i tako to ali ovaj film je na periode ''skakao'' iz jednog zanra u drugi. Recimo iz preterane akcije u triler iz trilera u dramu iz drame u normalnu akciju iz akcije u spijunski triler iz spijunskog trilera u pomalo'' konfuznu'' akciju sa Navy Seals i tako to. Znaci, da se razumemo, film je ok i razumem vise zanrova ali ta ''preskakanja'' nisu trebala toliko. I ''ponekad'' azijska kinematografija zna da bude konfuzna ali na srecu ovo nije taj slucaj jer film ima svoju temu, jedino taj jedan deo je konfuzan sa Navy Seals a ostalo nije konfuzno. Znaci, OK film, koji i te kako moze da se odgleda. Daleko je od ''loshe'' i nije za ocenu ''tako tako'' nego dobar film ali nije odlican. Mozda bi moglo da se uvede kao u osnovnoj skoli ocene od 1 do 5 pa da bi mogli mi malo jasnije da ocenimo ) Ali zaista mislim da ako ne od 1 do 10, mozda bi moglo od 1 do 5. Mada i od 1 do 10 nije los predlog.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |