| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Last Son (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Last Son (2021)Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2021 u 01:25 |
|
Prijevod je uradio prevodilac 👍
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2021 u 20:12 |
|
Ako postoji žanr ili podžanr u kojem su Amerikanci zadržali nekakav visok nivo, onda je to vestern. Mislim na ova savremena ostvarenja poput Unforgiven, 3:10 to Yuma, The Magnificent Seven, Open range, Dances with wolves... Nažalost, ovaj ne bih mogao kvalitativno svrstati u pomenute filmove. Nekako je za moj ukus, previše minimalistički urađen, uz istina, kvalitetnu glumu ali i bizarnu priču/scenario koji je teško svariti. Radnja je prilično ophrvana nekakvom teškom, psihodeličnom atmosferom da sam jedva uspeo da preteknem do kraja filma. ![]() Izgleda da je došlo vreme snimanja nekakvih art-vesterna poput Old Henry, The Power of the dog, The Last Son i sl.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2021 u 20:16 |
|
Oki, preskačem i ovo...gledaću još onaj vestern sa psom i onaj sa kravom. ( ne glupiram se sada, zbilja, sve i da me muče i ubiju, ne mogu se setiti naslova, no jedan ima psa a drugi kravu u naslovu, friški oba).
Dobra mi je za sada "1883" serija. Scene sa Billy Bobom su za špicu. :respektsmajlić: Edit: aha, dakle Power of the Dog, pardon, nisam čitao (oma) čitav post, samo konstatovah da Last Son nije prijao gosn Vračarcu
Bolje je da ne pišem po forumu dok ne skuvam vražija jaja. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |