| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Objavljen trejler za novi film Nicolasa Cagea (13.08.2021.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Objavljen trejler za novi film Nicolasa Cagea (13.08.2021.)Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 15:01 |
|
Katastrofa. Nikolas Kejdz je poceo da ima filmove ili koji su ok kao Pig ili nesto ovako
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 15:11 |
|
Kakav Cage, kakvi bakrači? Sion Sono = mastwočuša.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 15:12 |
|
Dobro de, sto ljudi, sto ćudi, ne znam naravno kako ću reagovati, očekivanja standardno gledam da ugušim, no ako neki film očekujem ove godine, to je baš ovaj. Full frontal psihotično i (kako najave kažu) orgazmično filmsko iskustvo 😄 Sono namiguje Carpenteru i Mad Max-u, sa sve Kejdžom u koži sa eksplozivom pod testisima i pretnjom oblaka nuklearne pečurke, sa mnogo neregistrovanog oružja i nasmejanim Azijatima 🌡️...mislim ako to nije praznik ja eto ne znam šta je. Idem po jelku i sijaličice, možda i žito sa šlagom a vi kako hoćete. 🎄🎁🎈
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 15:54 |
|
Mislim da bismo se trebali podsjetiti Sionovovih filmova pa napisati utiske gdje fale (ako već nismo, ne sjećam se). Lik je potpuno lud i gdje on prođe trava više ne raste, na žalost nije plodan ko Miike, ali nije da je one hit wonder.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 16:35 |
|
Ne volim da bilo predstavljam filmove, bilo delim utiske po daljem i maglovitom sećanju, no budem ga ponavljao sigurno pa ću overiti te Sion Sono teme svakako, no kada...
(Imam negde svoj tekst za makar Love Exposure ali i za to su mi potrebni kakvi vražiji konektori koje nemam 😡, matična ploča novog kompa ne sarađuje sa nekoliko starih HDD, lakše će mi biti da pozajmim te filmove i ispišem nanovo osvrt 😄) |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 16:39 |
|
Btw, jesi li u Beogradu, Jox?
Ne moraš o svojoj lokaciji, naravno, bio/war/history mafija bi te sačekala i napravila rižoto od tebe 😄 tek me zanima imaš li rešenje (a da ne kupujem buljuk raznih IDE, ATA i SATA u SATA6 ili kojih već adaptera, pa da naknadno shvatim da mi treba nešto peto još 😡) |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 17:10 |
|
Ne, u hr sam na jugu, a mafije se ne bojim trenutno, pa Velja je u ćuzi. ;) Postoji
i može se u kineza na aliekspresu nabaviti IDE na USB konverter. I
radi, imam jedan negdje bačen u neku ladicu jer mi odavno nije trebao. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 17:20 |
|
Zašto bi te taj brinuo i da je slobodi, ti si na sigurnom 😄 čudi me da uopšte i pratiš te bljuvotine ovdašnje.
IDE manje-više, no na SATA disku mi je blizu 2000 osvrta, tona rariteta sa karagarge i cinemageddona, moraću verovatno zasebno juriti IDE u SATA6 i SATA u SATA6, nadao se tek da će biti moguć kakav Sport Billy adapter gde se može sve prikopčati 😄) |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 17:26 |
|
Ma ima na njemu i IDE i SATA, mislio sam kad je prastari da je IDE. To ti je ovo. Imam ga, radi. Dobiješ u kutiji sve šta ti treba. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 17:29 |
|
Sjajno, dakle ipak može i nije skupo. Hvala 🙂
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |