Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Objavljen trejler za novi film Nicolasa Cagea (13.08.2021.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Objavljen trejler za novi film Nicolasa Cagea (13.08.2021.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Objavljen trejler za novi film Nicolasa Cagea (13.08.2021.)
    Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 15:01
Katastrofa. Nikolas Kejdz je poceo da ima filmove ili koji su ok kao Pig ili nesto ovako
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 15:11
Kakav Cage, kakvi bakrači?
Sion Sono = mastwočuša.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 15:12
Dobro de, sto ljudi, sto ćudi, ne znam naravno kako ću reagovati, očekivanja standardno gledam da ugušim, no ako neki film očekujem ove godine, to je baš ovaj. Full frontal psihotično i (kako najave kažu) orgazmično filmsko iskustvo 😄 Sono namiguje Carpenteru i Mad Max-u, sa sve Kejdžom u koži sa eksplozivom pod testisima i pretnjom oblaka nuklearne pečurke, sa mnogo neregistrovanog oružja i nasmejanim Azijatima 🌡️...mislim ako to nije praznik ja eto ne znam šta je. Idem po jelku i sijaličice, možda i žito sa šlagom a vi kako hoćete. 🎄🎁🎈
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 15:54
Mislim da bismo se trebali podsjetiti Sionovovih filmova pa napisati utiske gdje fale (ako već nismo, ne sjećam se).
Lik je potpuno lud i gdje on prođe trava više ne raste, na žalost nije plodan ko Miike, ali nije da je one hit wonder.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 16:35
Ne volim da bilo predstavljam filmove, bilo delim utiske po daljem i maglovitom sećanju, no budem ga ponavljao sigurno pa ću overiti te Sion Sono teme svakako, no kada...

(Imam negde svoj tekst za makar Love Exposure ali i za to su mi potrebni kakvi vražiji konektori koje nemam 😡, matična ploča novog kompa ne sarađuje sa nekoliko starih HDD, lakše će mi biti da pozajmim te filmove i ispišem nanovo osvrt 😄)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 16:39
Btw, jesi li u Beogradu, Jox?

Ne moraš o svojoj lokaciji, naravno, bio/war/history mafija bi te sačekala i napravila rižoto od tebe 😄 tek me zanima imaš li rešenje (a da ne kupujem buljuk raznih IDE, ATA i SATA u SATA6 ili kojih već adaptera, pa da naknadno shvatim da mi treba nešto peto još 😡)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 17:10
Ne, u hr sam na jugu, a mafije se ne bojim trenutno, pa Velja je u ćuzi. ;)
Postoji i može se u kineza na aliekspresu nabaviti IDE na USB konverter. I radi, imam jedan negdje bačen u neku ladicu jer mi odavno nije trebao.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 17:20
Zašto bi te taj brinuo i da je slobodi, ti si na sigurnom 😄 čudi me da uopšte i pratiš te bljuvotine ovdašnje.

IDE manje-više, no na SATA disku mi je blizu 2000 osvrta, tona rariteta sa karagarge i cinemageddona, moraću verovatno zasebno juriti IDE u SATA6 i SATA u SATA6, nadao se tek da će biti moguć kakav Sport Billy adapter gde se može sve prikopčati 😄)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 17:26
Ma ima na njemu i IDE i SATA, mislio sam kad je prastari da je IDE.
To ti je ovo. Imam ga, radi. Dobiješ u kutiji sve šta ti treba.

Tada sam ga uzeo od tih kineza tamo, možda ima sad i kod nas odnosno kod vas.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 17:29
Sjajno, dakle ipak može i nije skupo. Hvala 🙂
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.