| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hit and Run (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
vorga
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hit and Run (2021)Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2021 u 21:14 |
|
Na IMDB ocena 7,2, nakon prve (i meni poslednje) epizode ocena 2, i to je puno. Kadrovi na nivou trećerazrednih turskih serija, gluma očajna... ko može da gleda neka gleda, ja ne mogu.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2021 u 09:56 |
|
Gledao sam Kfulim, Hatufim, Fauda, Bnei Aruba, Ta Gordin, sve su mi odlicne serije, pa gledao sam i ovo sinoc prve 2 epizode.
Razlikuju se dosta od americkih gde traju po 8-9 sezona i postaju dosadne. Isto mi je bila zanimljiva i Okkupert, tri sezone a dosta toga se desava i je nova prica, neka nova tehnologija komunikacije/spijunaze. Nadam se Hit & Run da ce biti isto dobra serija. Ima poznate face iz Fauda, Hatufim... ![]() Cim zavrsim ovo prelazim na The spy i trazim opet nesto slicno. Ovo je serija, po greskom tema ide u Filmove ![]() Ažurirao icemaher - 31.Kolovoz/Aug.2021 u 10:10 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2021 u 19:59 |
|
Dobra ideja , ima dobrih momenata na pocetku, ali kako odmice serija postaje klise, ali bi pre npr. pogledao prvu sezonu Berlin station.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |