| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chingoo (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Chingoo (2001)Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2021 u 01:27 |
|
Meni se ovo ne sviđa.
Razvučena drama o odrastanju u gangsterskom okruženju s pokojim šaketanjem i pokojom smrću i žešće pogrešnim životnim izborima od strane što glavnih što sporednih likova. Nije da nema dobrih scena, "maženje" tabana i šamari u školi se nisu sakrili od publike. Ali kao cjelina i splet više životnih priča kroz nekakvo prijateljstvo, jedva sam izdržao do kraja. Samo za ljubitelje razvukuša. Ažurirao JoxerTM - 27.Lipanj/Jun.2021 u 02:11 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2022 u 10:02 |
|
Meni pa vrlo dobra korejska krimi drama o prijateljstvu koje se proteže kroz gotovo 30 godina. Nije preveden sinopsis, pa hajde... Priča o četiri prijatelja poćinje sredinom sedamdesetih, dok su kao nerazdvojni klinci provodili bezbrižne dane na kupalištu i gradskim ulicama, daleko od svih kasnijih problema. Joon-suk je sin gangstera, i sam preke naravi, sklon upadanju u nevolje, večito u kakvim tučama, Dong-su je sin pogrebnika, hrabar i prkosan, Sang-taek je uzoran student koji čini balans ovoj dvojici, pokušavajući da im umiri naravi...i konačno Joong-ho, uvek nasmejan i pozitivan, brbljiv, pun kojekakvih blesavih ideja...svoje prijateljstvo nastavljaju na fakultetu, no već tada do izražaja dolaze njihove snažne ličnosti, i svako prema svojoj prirodi kreće svojim putem. Posto su odrasli i razdvojili se...Sang-taek i Joong-ho traže svoja dva prijatelja divlje naravi, ispada da je Joon-suk u gadnim problemima sa drogom, dok je Dong-su u zatvoru...vreme prolazi i tokom osamdesetih Joon-suk se rešava svog poroka i nasledjuje kriminalnu organizaciju svoga oca dok Dong-su postaje lider suparničkog klana...Sang-taek i Joong-ho i dalje vode uredne živote i nemoćni su da učine išta kako bi zaustavili krvavi sukob svojih prijatelja...da li je ulica jača od prijateljstva i ima li uzmaka pred moći koja se mora održati ? Film mi se dopao, u prijateljstvu ovih likova ima mnogo poetike, lojalnosti, odličnih dijaloga, velikih dilema, konačno evo filma ovog tipa sa daleko većom koncentracijom na dramu i sa što manje vremena izgubljenog na prikazivanje detalja oko kriminalnih karijera kojih je ionako previše u svakom drugom krimiću,sve to ovaj film čini svežim.(tada kada sam ga gledao, prođe dvocifren broj godina od tada doduše) Glumci su ponovo savršeni Jedan od emotivnijih a ujedno i tvrđih filmova o prijateljstvu, preporuka.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |