Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - An American Haunting
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

An American Haunting

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
klaki View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: An American Haunting
    Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 10:19

An American Haunting.

Ima li ga neko?

ZdravPo

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 10:25

zalepljen

Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 10:28
Jeb ga genius  pa odlepi nekako....
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 10:31

Nego reci mi genije jesi nabavio ONE MISSED CALL 2

Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 10:37

Originalno postovano od strane klaki klaki piše:

Nego reci mi genije jesi nabavio ONE MISSED CALL 2

Nazalost nisam...

A za odlepljivanje titla je malo teze...

Ranije sam probao tako jedan film u kome je titl bio zalepljen ispod filma na crnoj traci i upseh je bio polovican, a kada je titl nalepljen preko samog filma, skoro je nemoguce to skinuti (ili ja neznam dobar nacin)

U svakom slucaju imam par takvih filmova, pa ako neko zna pouzdan nacin za skidanje takvog titla neka napise uputstvo.

Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 10:41

Ma salio sam se genije.

Ne ide to, jedino da prekucavas text pa ga pakujes od pocetka (liniju po liniju). Drugi nacin ne znam mada mislim da ce se javiti neko pametniji pa ce nam reci kako.

Na vrh
gorilica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gorilica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 02:26

Evo, nadam se da ti odgovara.

Btw, ovo je prvi titl koji sam odradio, tako da ne zamerite.

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 11:02

Ma dobar je. Kakav god da je, da se popraviti.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.