Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Be with You (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Be with You (2018)

Jigeum mannareo gabmida

Jigeum mannareo gabmida (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija

Trajanje:

132 min

Režija:

Jang-Hoon Lee

Scenarij:

Takuji Ichikawa
, Su-jin Kang
, Jang-Hoon Lee
, Soo-Jine Kang

Glavne uloge:

Min-Sung Lee
  >  Seo-Bin (young)
So-Hyun Gam
  >  Ji-Ho's classmate
Son Ye-jin
  >  Soo-ah
Kim Jung-Chul
  >  Na Eun
So Ji-seob
  >  Woo-jin
Ko Chang-seok
  >  Hong-goo
Son Yeo-eun
  >  Hyun-jung
Lee Joon-hyuk
  >  Choi
Hyeon-soo Kim
  >  Soo-ah (young)
Yoo-ram Bae
  >  Hong-goo (young)
Jun Hyeok Lee
  >  Choi
Park Seo-joon
  >  Ji-ho (adult)
Lee You-Jin
  >  Woo-jin (young)
Seo Jung-yeon
  >  Seo Bin's mom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Be with You (2018)
    Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2021 u 01:16
Prijevod je uradio Tetragramatonski kle 👍
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2022 u 14:10
Odličan film, vrlo uspešan rimejk japanskog filma Ima, ai ni yukimasu iz 2004.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2022 u 10:39
Ako izuzmemo taj specifični svet ovoga filma gde su ljudi u vrlinama, vazda prijatni, bez mana, sivila, grešaka, kajanja, uvek tu da budu mili i slatki, uglavnom dakle ne onakvi kakvi oni zbilja i jesu, jer ovo je, pre svega, porodična bajka, obavijena melodramom, često i vedrih, toplih tonova, uz neizbežnu sentimentalnost i posezanje za našim suzama, ono što dakle ostane je zapravo nežna oda porodici, povezanosti, suočavanju sa gubitkom, priča koja u sebi nosi i fine tonove sete, lepote ljubavi, privrženosti...što sve jasno vuče na ušećerenu limunadu, no nije baš tako, znamo da su se u Koreji snimale sjajne melodrame već koju deceniju, ne tek puke romanse koje se zaborave sutradan, pre filmovi koji slave te tanane emocije koje nas sve povezuju (ili bi makar trebalo biti) i ono što nas uopšte i čini ljudima, makar u nekom svom delu. 

Dakle, film za čitavu porodicu, ovaj nije nužno moj broj, ali izdržah nekako njegove teme, nisu odveć pomogli ni sav moj cinizam, iskustva, rika, čak i onda kada sam se dosađivao, što ruku na srce nije bilo često tokom gledanja ovog filma, eto pevao sam dečije pesmice svojim mrtvima, dakle, reagovao sam, kako-tako, na toplinu koju ovaj filmić isporučuje.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.