| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
moj prvi post pozdrav svima iz ex-yu |
Odgovori
|
| Korisnik | |
milos31
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: moj prvi post pozdrav svima iz ex-yuObjavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 20:36 |
|
pozdrav svima na ovom SPECIJALNOM forumu, vrlo mi je drao sto sam ovde member. Naime ja najvise skidam muziku mp3. rar i muzicke koncerte preko e-mule - do sada sam svukao puno ska (79-81) i R'n'B i Rockabilly muzike. Mislim da se e-mule pokazao sjajno za muziku. Osim toga ponekad imam porudzbine za specijalne naslove filmova, ali kada skinem subtitle on kasni Naime ja imam permanentni adsl 256/56 internet koji je operativan 24h dnevno - ukoliko nema problema kod provajdera.... Ko ima vremena molio bi da mi odgovorite na nekoliko pitanja: 1.Gde su najbolji rezultati za skidanje filmova - ne najnovijih nego arhive iz 50ih,60-ih,70-ih godina........? 2.Koji program se koristi i gde je najbrzi protok.... (eMule,dc++,torrent? e ovo neznam - pominje se nekakav seeder?) - mozda neka redirekcija za ovo seeder sta , kako..... 3.shvatio sam da u ovom share sistemu i ja treba da sa svog hdd-a pustim onoliko kolko skinem a mozda i vise (300 gb fast ATA 16mb cache u masini) 4.e sad i kad nadjem subtitle kako se radi edit da ne kasni (file extenzija = txt.srt,sub..) Eto toliko za sada nadam se da vas nisam previse zadrzao.... Hvala unapred i nastavite dalje pozdrav
|
|
![]() |
|
duke_of_earl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Jedi knight Pridružen: 22.Svibanj/May.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 21:05 |
|
pozdraw i tebi
-sto se titlova tice najbolje ti ih je podesit u Subtitle Workshopu. program je vrlo jednostavan i ugadjanje titla u njemu ti nece oduzet previse vremena. ak ti nest nije jasno program ima vrlo iscrpan help pa si tamo pogledaj. osim toga ta je tema puno puta obradjivana tu na forumu pa pogledaj malo i starije teme. -po meni najbolje ti je skidat starije filmove preko torrenta. brzina veze koju imas ti nema veze jer takvi filmovi u 90% slucajeva idu jaaako sporo radi malog broja seedera koji su najvjerovatnije kod sebe ogranicili brzinu uploada.stoga budi spreman i na to da ti se neki filmovi skidaju i preko mjesec dana. torrent client koji ja koristim je BitComet i zadovoljan sam njime emule je ok za muziku i pokoji program, al za filmove je koma teska:( na ovim sajtovima mos naci torrente za stare filmove: http://www.demonoid.com http://www.torrentspy.com/ http://www.archive.org/details/feature_films http://torrentfreak.com/legal-movies-organized/ EnJoy! |
|
|
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!
-A day without sex is a day wasted. |
|
![]() |
|
dajmiDivX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 21:52 |
|
http://btjunkie.org/
|
|
![]() |
|
kl0kan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 22:52 |
|
Dobrodošao, Miloše.
Uživaj ![]() |
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 11:12 |
|
to je isto murjak, on oplanira kao spijun uci u nase redove tako da se pravi da skida i sta ja znam, a kasnije ce nas sve uhititi
![]() paranoja, previse 24
|
|
![]() |
|
kl0kan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 17:07 |
|
speedy, ja mislim da sem murije ni nema nikog na ovom forumu
|
|
![]() |
|
klaki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 26.Srpanj/Jul.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 355 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 10:19 |
|
Pozdrav Milose. Ja recimo koristim BitLord. Veoma je jednostavan (kad bolje razmislim nema sta ni da se steluje-samo instal) On koristi Torrent fajkl za download. Naj bolje sajtove za njih ces naci na http://www.torrents.to/ samo ukucas naziv filma (gore) a ispod u padajucem meniju imas gomilu (oko 13) sajtova na kojima vrsis pretragu. Sad. Sto se tice starijih filmova. Po mom iskustvu, tesko ces se zadovoljiti torrentima. Ako vec imas ADSL mislim da ti je bolja varijanta sa E-Mule-om (naravno opet moje misli-sto ne mora da znaci da ce se drugi sloziti sa tim). Za prevode (koje ces na ovom forumu nabaviti ako se dovoljno uvuces u bulju nekim pojedincima koji drze monopol) I da...za kraj. Ako si pandurska Pi.ka i ispostavi se da je speedy bio u pravu...Mozes da nam ga ... a ako nisi..... DOBRO DOSAO!! |
|
|
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas
|
|
![]() |
|
milos31
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 11:07 |
|
Bogu hvala pandur nisam Ovde ima pandura?Mislim da oni nisu dovoljno pametni da se bave sa ovom oblascu
|
|
![]() |
|
klaki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 26.Srpanj/Jul.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 355 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 11:09 |
|
EEEEEEeeee..... Ne znas ti braaaaleeeee... Nisu sa ovih prostora. U stvari jesu ali su se skolovali u inostranstvu. Da,da. |
|
|
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas
|
|
![]() |
|
apocalypse
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 11:37 |
|
dobrodosao :)
edonkey je krasan programcic a sto se tice bittorenta, svi su valjda ok, ja koristim BitLord nekako mi odgovara www.torrents.to ti je odlicna stranica sa linkovima na skoro sve druge a za nac stare filmove koristi www.imdb.com i tako... pa uzivaj peace Sikke |
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 13:28 |
|
Kao da su svi zaboravili DC ++ ?????
Nego klaki je lepo rekla.....ako se ispostavi.....mislim sta reci? |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 21:17 |
|
Da svi zaboravljaju DC++, a tamo mozete naci najbolju
kolekciju filmova od 1894 kao npr. Edisonova produkcija pa sve do danasnje produkcije, svih drzava i zanrova
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 10:03 |
|
yep dc++ je najbolji za stare i rare stvari, novije stvari skidam preko torrenta
i ovim putem se zahvaluuje kneginji, zna ona zasto hehehehe ![]() |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 11:23 |
|
A kad se skida preko DC++ jer ide isto sporo kao preko Emule?
Ažurirao Vedder |
|
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 11:29 |
|
95% onoga sto skidas ide ispod 10kB/s
sve ovisi o tome koju upload vezu ima lik od kojega skidas i kooiko slotova ima tj koliko ljudi od njega trenutno skida ali nakon nekoga vremena se naviknes, jednostavno stavis 20ak filmova/serija ili cega vec da skida i svaki dan kad se probudis imas po 5-6 filmova skinutih i opnda opet to nadopusnis sa skidanjem novih stvari tesko se naviknuti, meni je trebalo nekih mj dana ali sada mi je dc++ bolji od nevjerojtno brzih torrenata ![]() |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 11:33 |
|
Onda sacekace DC++ da ja kupim novi hard pa cu onda moci da stavim 10-20 filmova da mi se skidaju
.
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |