Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BS player 2.0
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BS player 2.0

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BS player 2.0
    Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2006 u 22:58
Nešto nije u redu sa ovim playerom. Pušta mi uz film onaj titl koji je na CDju, a kad pustim neki drugi, vidi se taj prvi titl ispod. I ne da se ukloniti.
Zna li netko neku bolju variantu BS?
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2006 u 23:45
VLC,media player classic,itd...
To ti je bsplayer free ili pro?
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2006 u 23:51
meni se to desava sa svim verzijama BS playera kad je titl istog naziva kao i prevod
A one pro verzije mi ne rade, tj kad hocu da pustim film pokaze mi neko obastenje da ne moze da pusti

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2006 u 00:06
Imam VLC, ali treba mi neki od ovih BS pro. Ova dvojka mi stalno prijavljuje neki error...
Ovaj je free, panther. Imaš neki koji valja..?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2006 u 00:19
Evo ti ovi linkovi pa probaj, imas pro ali stariju verziju, mozda ce ona da ti radi

BS.Player 2.0 Free version
http://download3.bsplayer.com/download_free_bsplayer.php?typ e=1

BSPlayer Pro 1.42 Build 833
http://www.oxyshare.com/get/11563270534480a1205f27c1.4539238 4/bsplayer_pro142.833.rar.html

Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2006 u 00:38
problem sigurno nije u bs playeru. sigurno imas instaliran neki program kao sto su ffdshow, vobsub ili divxg400.....
ovi programi ti izmedju ostalog imaju mogucnost prikazivanja titlova u playerim u kojim nemas mogusnost ucitat titl (WMP naprimjer) u takvim playerima oni defoltno ucitavaju titl ako je istog naziva kao i film. to ti se isto desava i u bs playeru, neki od tih programa ti pokazuje titl koji je istog naziva kao film, a bs player ti pusta  titl koji si ti ucitala. znaci pronadji koji ti  program radi probleme i iskljuci u njemu da ti autom. ucitava titl ili ga deinstaliraj.

EnJoy!
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2006 u 00:43

Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

problem sigurno nije u bs playeru. sigurno imas instaliran neki program kao sto su ffdshow, vobsub ili divxg400.....
ovi programi ti izmedju ostalog imaju mogucnost prikazivanja titlova u playerim u kojim nemas mogusnost ucitat titl (WMP naprimjer) u takvim playerima oni defoltno ucitavaju titl ako je istog naziva kao i film. to ti se isto desava i u bs playeru, neki od tih programa ti pokazuje titl koji je istog naziva kao film, a bs player ti pusta  titl koji si ti ucitala. znaci pronadji koji ti  program radi probleme i iskljuci u njemu da ti autom. ucitava titl ili ga deinstaliraj.

EnJoy!

ovo sam i ja htio napisati ali

Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

a kad pustim neki drugi,

Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2006 u 00:52
pogledaj si kad pustis film jel se pojavi u trayu neka zelena strelica ( DirectVobSub ), ako da samo klikni na nju desnom tipkom i odi gore na hide subtitles

Ažurirao oko-2
kick-ass
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2006 u 00:55
dobro nam dosao natrag coso:)

jel imas nekih novosti za mene?
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2006 u 01:16
da, tu je strelica, tako je kako si reko Oko
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 10:48
znaci da te onda vobsub zezao,sram ga bilo
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 13:48
Koji je sad najbolji BS Player, ja imam neki 2, 3 godine star, nisam ga mjenjao uopce jer sam cuo da su ovi novi sh*tovi teski.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 16:15
u zadnje vreme svaki sve verzije koje su izasle mi ne rade, i ja imam neki stari njega koristim i ne menjam ga dokle god bude radio

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 19:31
ja imam neki noviji bs player,neznam tocno koja je verzija,ali mi radi savrseno
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 19:50
Evo ja koristim k-lite mega codec pack, u njemu imate i bs player. Samo treba pravilno podesiti opcije pri instaliranju i ne treba vam ništa drugo, sve otvara i ima hrpu alata.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 21:17
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

<span style="font-weight: bold; color: rgb(0, 255, 0);">Nešto nije u redu sa ovim playerom. Pušta mi uz film onaj titl koji je na CDju, a kad pustim neki drugi, vidi se taj prvi titl ispod. I ne da se ukloniti.</span><br style="font-weight: bold; color: rgb(0, 255, 0);"><span style="font-weight: bold; color: rgb(0, 255, 0);">Zna li netko neku bolju variantu BS?</span>

To ti je u u ffdshow ili nekom drugom kodeku ili programu za prevod kao vobsub uključena opcija da pokazuju prevod i zato imaš dva.To sam imo i ja i onda sam isključio u tim programima i onda je nestao.
To je rešenje.Ako nešto nije jasno kontaktiraj me na pm pa ću ti objasnit.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.