Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Crímenes de familia Aka The Crimes That Bind (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Crímenes de familia Aka The Crimes That Bind (2020)

Crímenes de familia

Crímenes de familia (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2020

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

99 min

Režija:

Sebastián Schindel

Scenarij:

Sebastián Schindel
, Pablo Del Teso

Glavne uloge:

Cecilia Roth
  >  Alicia
Marcelo D'Andrea
  >  Dr. Villar
Luis Herrera
  >  Fiscal
Luis Longhi
  >  Fiscal Vitali
María Marull
  >  Directora Jardín
Alisa Reyes
  >  Marcela (voice)
Miguel Ángel Solá
  >  Alicia's husband
Miguel Ángel Solá
  >  Ignacio
Marcelo Xicarts
  >  Empleada Juzgado
Sofía Gala Castiglione
  >  Marcela
Lourdes Cetrangolo
  >  Juicio
Lourdes Cetrangolo
  >  Secretaria
Santiago Ávila
  >  Santi
Claudio Martínez Bel
  >  Dr. Echezabal
Benjamín Amadeo
  >  Alicia's son
Benjamín Amadeo
  >  Daniel
Marcelo Subiotto
  >  Defensor
Marcelo Subiotto
  >  Pedro
Diego Cremonesi
  >  Medico
Diego Cremonesi
  >  Same
Paola Barrientos
  >  Psicologa
Yanina Ávila
  >  Gladys
Yanina Ávila
  >  maid

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Crímenes de familia Aka The Crimes That Bind (2020)
    Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 10:08
Odličan film!
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 13:56
Odlična, teška, porodična drama, snimljena prema istinitim događajima. Da ne poveruješ da ljubav toliko može da zaslepi, da čovek ne shvata nešto što je tako očigledno.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2022 u 19:20
Skoro sam nekome preporucio, pa rekoh da napisem koju rec. Da, odlična porodična drama, moglo je i bez onog baziran na istinitim dogadjajima, realisticna je prica. Izvedeno je tako da cete dosta stvari saznati iz dva sudska procesa, ima tu podosta da se vidi a i cuje, o cedomorstvu,nasilju, narkomaniji, hipokriziji, majcinstvu ( cak tri, i tri paralelne price), zaslepljenosti u istom, a opet u nekim situacijama bas zanimljivi stavovi Alicie koju glumi Cecilia Roth,lazima, korupciji, itd... koliko se secam. Meni ovo poseduje i elemente trilera, malo po malo gradi se mozaik do odlicnog obrta  na kraju filma. Tako da preporuka.

Ažurirao AlexDeLarge - 26.Srpanj/Jul.2022 u 19:44
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2023 u 22:51
Alex i Vilin .moji drugari, vasa obostrana preporuka mi je dovoljna da pogledam film.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2023 u 12:20
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

moglo je i bez onog baziran na istinitim dogadjajima

Hvala na upozorenju. Preskačem.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2023 u 12:43
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

moglo je i bez onog baziran na istinitim dogadjajima

Hvala na upozorenju. Preskačem.

Slobodno pogledaj (te) ako te (vas) opis zaintrigira, veze nema što je baziran na istinitom dogadjaju, apsolutno nista ne menja. 
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2023 u 18:56

Joxer Tm ti se izgleda rukovodis logikom Max Frischa najveceg svajcarskog pisca ikada.
On je rekao , mogu da se kao pisac izrazim samo sa onim sto sam izmislio. Zanimljiv stav.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2023 u 19:44
Ma ne...
Stvorila se klima (čitaj: holivudska propaganda koja se proširila na globalnu razinu) da ako je nešto po istinitim događaju to znači da je ekstra film, drugim riječima mastwoč.
Na žalost niti jedan posto takvih nije dobar, ali i dalje se time reklamiraju i dalje muhe idu na g... med.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2023 u 20:17
To je sve relativno, ogroman broj filmova je ionako loš, tj svakako nije ekstra, kojoj god vrsti pripadali, samo što lakše podnosimo filmove od one vrste koju, normalno, volimo. 
Svejedno se stvari moraju menjati. Svaka umetnost dođe u kakav ćorsokak, ponavljanja, stagnaciju, ovo se tek pomalo odužilo sa nama koji volimo filmove. Toliko je teško videti u ovome danas kakav budući klasik. Složilo se previše faktora. Nisu istinite priče ili propaganda ni blizu kakav presudni krivac tu. 

U mom slučaju, najčešće su mi ti, po istinitom događaju, dosadni, neinventivni, ako izbegavam da čitam članke u novinama o ovom-onom događaju, ličnosti, šta ću kog vraga da se mlatim sa takvim tek pa filmovima. Nisu mi potrebni. Šta će onda kog vraga obrađivati dokumentarci uostalom? Film je magija, maštu vidim kao jedan od vrednijih talenata, dok se ionako i najveće životne, lične i svake druge istine mogu ispričati upravo maštom. Kako kreneš da obrađuješ stvarne ličnosti i događaje, krene sijaset problema i kompromisa, utabanih staza kojima se gotovo i mora ići, zbog poštovanja prema umešanim, eventualno stradalim, imidža i slike koji se moraju održati zbog javnosti, porodica, ovih, onih, sve više se sužavaju mogućnosti i putanje kojima možeš furati sve te priče. Ne mora, nije ni to munjom u kamenu, ima zanimljivih biografija (gledah skoro Green Book ponovo npr), tek sam ja mišljenja da se mašti mora dati što više prostora. Za mene, tu počinje zabava.

Sve se to i dalje svodi na to ko šta voli da gleda. Ne možemo, Joxer, previše zamerati raji na tome. Zapažanje je jedno, no da sada sudimo tu gledateljima, meh, zašto bih, šta me briga, svejedno nas bombarduju i sa dosadnim filmovima koji su deo mašte. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.