Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trois jours et une vie (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trois jours et une vie (2019)

Trois jours et une vie

Trois jours et une vie (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

120 min

Režija:

Nicolas Boukhrief

Scenarij:

Perrine Margaine
, Pierre Lemaitre

Glavne uloge:

Arben Bajraktaraj
  >  Andreï Kowalski
Charles Berling
  >  Michel Desmedt
Sandrine Bonnaire
  >  Blanche Courtin
Philippe Torreton
  >  Docteur Hubert Dieulafoy
Pauline Sakellaridis
  >  Emilie Desmedt enfant
Léo Lévy
  >  Antoine Courtin - 12 ans
Dimitri Storoge
  >  Gendarme Lambert
Yoann Blanc
  >  Monsieur Mouchotte
Stéphanie Van Vyve
  >  Madame Mouchotte
Pablo Pauly
  >  Antoine Courtin
Margot Bancilhon
  >  Emilie Desmedt
Igor van Dessel
  >  Théo Mouchotte
Alice D'Hauwe
  >  Valentine Mouchotte
Murielle Texier
  >  Jeanne Desmedt

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trois jours et une vie (2019)
    Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2020 u 01:11
Prijevod je najavio bgvracar ⚡
Na vrh
Edigs0 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Edigs0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 18:57
Film je odličan koliko i prevod, nemam nijednu zamerku. Od mene 10/10
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2020 u 22:46
Slažem se sa konstatacijom. Prilično originalna priča o izbegavanju odgovornosti i poetskoj pravdi koja stiže na neočekivan, pomalo bizaran način. Iako je film triler, ima i elemente ozbiljne drame. Držao mi je pažnju od početka do kraja, tako da ga preporučujem za gledanje. Thumbs Up
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2020 u 12:41
Odličan film i prijevod!
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2020 u 18:44
Izuzetno dobar i kvalitetan evropski film.Lokacija odlicna, turobna atmosfera, teska i gadna prica.Ameri ovakve stvari rade samo,kada za iste ocekuju bar ulaz u krug nominacije za oskara.Ne mogu ovde da pominjem detalje iz filma, hvalim iste ili ne jer to ne bi bilo to.Od mene preporuka i hvala na prevodu.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2020 u 15:52
Nisam odusevljen filmom.Kraj je malo popravio utisak.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2020 u 19:27
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Slažem se sa konstatacijom. Prilično originalna priča o izbegavanju odgovornosti i poetskoj pravdi koja stiže na neočekivan, pomalo bizaran način. Iako je film triler, ima i elemente ozbiljne drame. Držao mi je pažnju od početka do kraja, tako da ga preporučujem za gledanje. Thumbs Up

Da ga nisi ti preveo (usput da kažem prijevod je odličan, ako ima ijedna greška igdje nisam primijetio), teško da bih ga ikad upalio.
I bilo bi mi žao.

Film nije triler nego najpoštenija drama. Nema tu odugovlačenja radnje, nema preseravanja, a čim nisu opet patnje nekakvih useljenika odmah dobijem volju za plesanjem od sreće.

Osim odgovornosti i "zaklela se zemlja raju..." tajna za koju ćemo kasnije vidjeti da su neki ipak znali, pitanje je bi li, da je sve otišlo drugim smjerom, bi li mali uopće postao doktor i tko bi kasnije radio taj posao u zabačenoj selendri kad ga nitko ne želi prihvatiti.
Tako da nije ostalo samo na poetskoj pravdi i vraćanju života za život.

Uopće mi nije jasno da ovakva jedna filmčina ima blago natprosječnu ocjenu na imdb-u.
Meni je ovo sam vrh drame i da je bog dao da su sve ovako dobre, gledao bih ih i češće.
Da postoji filmska lektira, ovaj bi film u nju trebalo ubaciti. Kratko rečeno:
Mastwočuša.

Ažurirao JoxerTM - 30.Studeni/Nov.2020 u 00:36
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.