| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
#Saraitda (2020) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: #Saraitda (2020)Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2020 u 00:07 |
|
Prijevod su uradili bgvracar i Kardiovask. Terorist 👍
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2020 u 00:25 |
|
Ovdje ću vas poštediti mog predugog blebetanja. ![]() Krenuo bio nekidan gledati sa eng titlovima koji su bili dosta dobri (NGsub). Izdržao pola sata i ugasio. Prvo me ubio dosadom, a onda umjesto da se nešto konačno i dogodi, iz stana nasuprot liku se nakon 500 godina laserom ukaže neka treba, jer je li, treba valjda i romantike u zombi filmu. Tu je bilo: sijevaj. Vama se to možda i svidi. EDIT: Trebao sam dodati. Glavni lik je ovisnik o mmo-ima. Ja sam pak ovisnik o singleplayerima i ne podnosim mmo-e. Tako da znate da zbog mog očito subjektivnog stava da me mmo-eri i njihove "patnje" ne zanimaju, ne treba mi se vjerovati da "se ništa ne događa pola sata". Dajte mu šansu.
Ažurirao JoxerTM - 05.Kolovoz/Aug.2020 u 01:18 |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2020 u 08:33 |
|
U domenu zombi tematike, ovo je sasvim solidno ostvarenje. Istini za volju, ja volim te post-apokaliptične filmove, filmove katastrofe i sličnu tematiku, pa možda nisam objektivan. Možda su mogli malo više da izađu iz enterijera u eksterijer po pitanju radnje (dakle, više scena sudara sa zombi hordom) ali i ono nešto scena sa istim, su prilično efektno odrađene. Spodobe baš deluju zastrašujuće a korejski "nemrtvi" imaju očuvan i određeni stepen inteligencije. Naime, znaju da moraju da povuku kvaku na vratima da bi ušli u prostorije, onaj jedan je savladao i tehniku planinarskog penjanja uz zgradu, uz pomoć užeta... ![]() Sve u svemu, nećete se pokajati ako pogledate ovaj film, pod uslovom da vam očekivanja budu umerena. ![]() Ažurirao bgvracar - 05.Kolovoz/Aug.2020 u 09:14 |
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2020 u 11:56 |
|
Kakvo sve djubre postoji sa zombi temom, ovo jos i nije lose a i zombiji su brzi, ne vuku se kao pometine.Fanovi teme ce biti zadovoljni.Ovi ostali pustaju na sopstvenu odgovornost.6/10
|
|
![]() |
|
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2020 u 13:56 |
|
Sasvim solidan film.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2021 u 18:43 |
|
U domenu svog podžanra, meni je ovo i (malo) više od solidnog, vrlo dobar sa dovoljno svežine, istina bez truda da bude originalan, oslanja se i na šarm ovo dvoje glumaca/likova, povremeno i napet, uz nešto umerenog humora, sve dozirano. Svidela mi se i muzička tema, podseća na osamdesete, New Order. Nije pao seks doduše
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2021 u 19:02 |
|
Pa kako to nije mu dala. Dat će valjda kakva zombijka u nastavku. ![]()
Korejski film (većinom) = ako nema banalnosti tipa hranjenja, sranja, pišanja i spavanja, što su osnovne potrebe, neće biti ni povremene zabave, čitaj seksa.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2021 u 19:22 |
|
Ma znadem da mahom fali toga tamo, ako nije art-film ili ako se ne bavi nasilnim ili kakvim već bizarnim seksom 😄 Ne mogu se sada setiti...da li je to bio rahmetli Kim Ki Duk ili neko blizak tom izrazu...neki par u baš poodmaklim godinama,deka se beše bavio kaligrafijom, seksali se gerijatrijski kao da nema sutra, pa onda "Oasis" beše romansa započeta silovanjem? (opako dobar film doduše)...nebitno, seksaše se pre 15-20 god Korejanci po filmovima, istina retko, ja naivno pomislih ovde mož' biti malo telesne nežnosti, kada se već ujedaju i komadaju tj...kad ono mućak. 😄
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |