Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proglašen pobednik festivala u Udinama (06.07.2020.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Proglašen pobednik festivala u Udinama (06.07.2020.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Proglašen pobednik festivala u Udinama (06.07.2020.)
    Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 13:25
Slika za I Weirdo na sajtu je potpuno promašena. Plakat izgleda ovako:

Za Victim(s) prvi put čujem.

Better Days se bavi zlostavljanjem (u školi) što mene puno ne zanima kao film jer čekam ko ozebao sunce Bully 2, nastavak Rockstarove ludosti.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 19:24
Pogledaj Sunod ako voliš horrore. Fotografija- boli glava. Naravno bio na na FEFF, no mislim da ga ima na Netflixu. Ja ga pogledao na FEFF-u.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 20:07
Jel lanjski, filipinski?

Filipinci su zadnjih nekoliko godina hit među filmofilima. Usuđujem se reći više zbog egzotike nego vještine. Ali tako su krenuli i korejci prije 20 godina mic po mic, a sad haraju i domaćim i svjetskim tržištem.
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 22:03
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Slika za I Weirdo na sajtu je potpuno promašena. Plakat izgleda ovako:

Za Victim(s) prvi put čujem.

Better Days se bavi zlostavljanjem (u školi) što mene puno ne zanima kao film jer čekam ko ozebao sunce Bully 2, nastavak Rockstarove ludosti.

Plakat promenjen. Hvala. Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.