| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
260.000 potpisalo peticiju za zabranu filma u kome glumi ćerka Michaela Jacksona (30.06.2020.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 260.000 potpisalo peticiju za zabranu filma u kome glumi ćerka Michaela Jacksona (30.06.2020.)Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2020 u 18:12 |
|
Svasta
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2020 u 22:48 |
|
I ja sam potpisao peticiju da se ukinu glupe peticije pa od toga na kraju ništa.
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2020 u 23:16 |
|
Mene zanima je li ovo Jesus neki moderan naziv za Isusa, u članku?
![]() Mislim, ako je na engleskom pisalo Jesus, onda je valjda Isus. IgaBiva, mogao bi stvarno malo smanjiti broj članaka radi samih članaka. Kad sam već napisao komentar (mada sam mogao komotno ignorirati, kao što to uglavnom uradim): Ako je film o tome o čemu sam shvatio, onda me ne zanima... Kao ni glupi ljudi koji pišu glupe peticije... Što ovaj članak čini još besmislenijim...
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |