| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Film s najgorim ocenama na svetu (09.06.2020.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Film s najgorim ocenama na svetu (09.06.2020.)Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2020 u 15:28 |
|
Trejler je ok. I reziser je ok. I Edgar Ramirez je ok. Samo mislim da se film mogao uraditi bez tog ''signala''.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2020 u 16:13 |
|
Jel film u naslovu ima riječ "american"? Šta onda od njega očekujete? I odgovor na pitanje iz članka, ne, ja ne gledam ništa što ima riječ "american" u naslovu. Nebitno je kako su ga drugi ocijenili, ma da je i remekdjelo i da mi život ovisi o njemu. Neću. Previše sam puta ugazio u govno, odavno više ne riskiram. Ne, nisam gledao, niti ću, American Beauty. Možda bi da ga pogledam to postao moj #1 film svih vremena. E pa šta nisu onda stavili drugi naslov.
|
|
![]() |
|
Peki&Maki.Co
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2020 u 20:49 |
|
Slažem se predhodnim komentarima..Sve što ima American u pred naslovu osim dva filma American Histotory X i American Graffiti su u najavi katasrofalni ali...Neko i to voli..Film danas gledam
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2020 u 15:55 |
|
Nemam problem nikakav ako je u naslovu filma American, toliko ima dobrih filmova sa American u naslovu a ima i serija, American Crime, a evo nabrojacu nekoliko filmova sa American u naslovu : American Son, American Woman, American Sniper, The American, American Gangster, American Beauty, American Psycho, American History X, American Yakuza, American Heart,, American Samurai,, American Flyers, American Gigolo... ima jos dosta sa American u naslovu ali te jos nisam gledao, tako da...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |