Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dali je bitna velicina Antene?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dali je bitna velicina Antene?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
technotronic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj technotronic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dali je bitna velicina Antene?
    Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 10:46

ja imam antenu 90cm sa dve glave,fatam astru i hotbird

nece da mi uhvati nesto astru,popizdeo sam neznam sta da radim,kada uzvucem kabal iz kompa i ponovo stavim ono malo dodje signal na astri u fata programe jedno 4 min onda se izgubi stra ti to moglo da bude

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 13:03
Ja misilm da je bitna veličina antene,pogotovo ako imaš motor.
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 13:41
za hvatanje astre i birda nije bitna velicina, ja imam mali da hvata (pimpek) 
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 15:37

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

za hvatanje astre i birda nije bitna velicina, ja imam mali da hvata (pimpek) 

uvijek spreman na šalu  to je naš speedy i veličina antene je bitna ako misliš hvatati više satelita i to sa rotorom

traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
technotronic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj technotronic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 15:54
ok,hvala a sta bi to moglo da bude nemam astre a imam hotbird a astra mi je glavna i kada ustekam kabal iz skystar kartice i vratim ga ponovo ono dodje astra ali kada promenim program odmah se izgubi,da nije do nekih kodeka do neke instalacije,mozete li mi pomoci
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.