| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
V.I.P. (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: V.I.P. (2017)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2019 u 23:47 |
|
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2020 u 11:14 |
|
Nadprosecan film u svakom pogledu. Prvo tema koju tretita , nisam skoro video u kinematografiji.
Sta se se sve desava kada je serijski ubica blizak rodjak drzavnog rukovodstva koga razne domaze i strane sluzbe ne smeju da hapse!?
Izvrsno filomski odradjen, sa snaznom pricom, ubedljivom glumom, visoke produkcije.
Apsolutno vredno paznje i gledanja!. Prevod cista desetka.
Moja ocena bi bila 7.5/10 Na Imdb ima neopravdanu icenu ispod 7.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2020 u 11:22 |
|
Bitno je da je autor scenarija radio scenaria za filmove I saw the devil 2010. Unjust iz 2013.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2020 u 11:19 |
|
Zaista odličan triler, sa puno preokreta i izuzetno iritirajućim glavnim negativcem. Sjajno odglumljeno. Malo izvan klišea, brutalno i sa puno tempa. Ljubitelji trilera, velika preporuka.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77217 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 14:56 |
|
Dobar! Nije nužno moj tip filma ali pozdravljam konačno malo drugačiji pristup priči o serijskom ubici, mali je odvratan za medalju, nešto scena pravo brutalne, kako i zaslužuju biti, čemu rukavice onda kada se pripoveda o ponoru ljudske psihe. Likovi sveukupno interesantni, nešto i drugačijeg načina za naglasiti večite mutne interese svih vlada, pa na uštrb čega i koga god, uvek istinite, pa makar i u ne nužno realističnoj priči sa leševima na svim stranama, ponešto mi je bilo teško da kupim ali mi to suštinski nije smetalo ič jer je film itekako efektan u svojoj nameri.
![]() |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 17:33 |
|
Glavni glumac psihopata izvrstan.Nike ni cudo sto je napravio karijeru i van Koreje.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2023 u 08:53 |
|
Da i meni dobar film. Procitah komentare, pa to je to ne bih imao sta da dodam, osim pshihopate koji mi je stvarno iritantan do bola, ima tu facu i glumac takav temperament i dodaj glumu pun pogodak , necu o manama sluzbi, uzecu kao hiperbolu haosa koje su priredile, a da se pojacaju emocije. Ne znam otkud tebi Aleksa da je napravio karijeru van Koreje, on je maneken, ima tu facu, glumio je u serijama, serijskog ubicu, psihopatu prvi put u V.I.P , vidi se i u drugim korejskim filmovima koliko ima bolesno dobro odglumljenih psihopata , ali to nije tesko, , bio je posle u Pipeline, Witch 2 ( i tu me u prvom delu iritirara na drugi nacin ona mala prijateljica ) ,Decibel nisam gledao, pogledacu , pojavljuje se u The Night Owl to cu isto gledati, pa cu videti.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |