Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 10 NAJBOLJIH KANALA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

10 NAJBOLJIH KANALA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
technotronic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj technotronic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 10 NAJBOLJIH KANALA
    Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 22:49
10 najbolji kanala koji se vama najvise svidjaju.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 23:44
da, d+ definitivno
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj technotronic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 23:48
kako da ucitam te pakete preko skystar kartice,nista se nerazumem novi sam
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj technotronic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 00:14

ok,je to ali neznam kako da ucitam,e sada da te pitam,meni je

jedna glava na astri ali nikako nemogu da pronadjem astra programe,kada klinkem na astra satelit jel mi se pomesaju programi sve zajedno sa hotbirdom,ajde pomozite mi pa da resim to

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 00:21
channel listu koju si skinzio raspakiraj u "channels" direktorij progdvba

udjes u prgdvb i imas listu paketa, a ispod liste satelite

ne znam kako drukcije da objasnim, tutorijal sa slikama mi se ne da raditi, ima ih vec pun klinac na netu
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj technotronic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 00:27
ok,ajde probacu sada.da ali nigde mi nepise ta lista paketa,samo dole mi pisu sateliti koje da izaberem i gore programi a nigde nema foldera ili tako nesto da je kao paket.ebiga izvini sto se smaram,ali stvarno mi treba pomoc
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 00:30
ok

sasvim logicno objasnjenje, lista koju si skinuo nije radjena po paketima, samo su natrpani svi programi sa satelita prejadno

ili nadji drugu listu ili idi na ovaj LINK pa gledaj koji su to dobri programi iz D+

ja ti preporucujem novu listu, mozes ostaviti emajl da ti posaljem svoju
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj technotronic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 15:20

ajde mi posalji tutorijale za skystar 2 i evo ti mejl pa mi posalji listu.

josicvedran@yahoo.com

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 15:37
uskoro sky eng sa dreambox
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 16:20
saljem li listu na emajl
Na vrh
masic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj masic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2007 u 21:41
meni su najbolji kanali iz skandinavije.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2007 u 00:06
Otkud iz skandinavije?

Ja imam  neku staru llistu, slozenu po paketima i satelitima.

Ako treba poslacu je.

Imas tamo izdvoje paket D+ koji je sada ubedljivo najbolji....po mome.
A u njemu filmske kanale. Da ih ne brojimo sada....
Ja najvise volim bivsu CINEMANIU EXTRA ,  sada je izmenila naziv. Valjda u TCM clasicco

Inace, da bi  bili dostupni moras staviti par plugina.
Vplug,  s2emu......... treba ti novi softcam.
Najbolje da se prilkljucis nekom forumu koji se bavi tom tematikom.
recimo balcansat

Pozdrav
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
masic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj masic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 00:34
imam drimbox i gledam sve te kanale sto si nabrojao.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2007 u 15:10
Naravno da ih gledas.......nego, mozes li snimati sa njime?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
masic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj masic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 20:25
nemogu ih snimati ali kupujem dvd recorder uskoro pa cu ih snimati.
Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 00:42
Dali se i za D bmox mora tražiti izvor za cs ili je to već sređeno prilikom kupovine? 
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 00:44
http://www.exyusat.com/index.php?

tu pitaj
Na vrh
darko082 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko082 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2007 u 23:41
premiere je dobar ja ga gledam vec dva meseca......pogotovo sport portal
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.