| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Inuyashiki (2018) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Inuyashiki (2018)Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2019 u 10:26 |
|
Prevod je najavio adm1r ✨
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77226 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2021 u 16:49 |
|
Zabavan, nešto atipičnija superheroika, dopao mi se izmrcvareni stariji gospodin poljuljanog života i odnosa sa...pa, zapravo svima , sobom, kolegama, šefom, ženom, decom...a koji dobija priliku iz vedra neba da se konačno uzdigne, iznenada dobijajući neslućene moći. Slojevitiji je ovo film, porodični u pravom a ne kakvom bajkovito-sterilno-veštačkom smislu kojim nas bombarduju u filmovima. Tu je potom pa antagonista, klinac koji istovremeno sa ovim mučenikom dobija moći, kojima pristupa na pa bitno drugačiji način, što nas naravno vodi u konflikt.
Retko dobra mera zabave, sentimenta, akcije i humora, često originalan. Mangu nisam čitao, ne znam čemu je i koliko veran ali mi se itekako dopao. |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2021 u 17:15 |
|
Masttwoč masterpis.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2022 u 19:04 |
|
Složio bih se sa puppet-om ali opet mi nesto fali i u mangi nesto vezano za Hira. Animu nisam gledao. Manga i film se ne razlikuju puno u sustini ( samo kraj), ima naravno podosta razlika u radnji, neki delovi price nisu ubaceni, neki su pridodati, neki su bas slicni, ne mogu da kayem da su identicni , ali ne menja bit radnje. Glavne razlike su jedan kratak ali dobar obrt vezan za Hira negde u sredini i to su trebali da prikazu u filmu , i sam kraj. U mangi je totalno drugaciji, ima jos jedna pretnja, i znamo sudbinu i Hira i Ichira. To su bez problema mogli da odrade, mislim da znam zasto nisu, pa bar iz dva razloga, meni u mangi pa jeste malo zasmetalo, ali dobra mi je fora, mozda su mogli nekako da izmene i nesto urade, ali dobro ko ce ga znati, mozda je i ovo ok zavrsetak.
Ažurirao AlexDeLarge - 30.Srpanj/Jul.2022 u 19:32 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2022 u 00:13 |
|
Završetak?
Trebala su biti tri filma. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2022 u 08:56 |
|
Pa znam da je pisalo da je trebala da bude trilogija, medjutim pricao sam za ovako uradjen film, ovim filmom su pokrili 8 od 10 tankobon-a , hajde i do polovine devetog nista spektakularno, i onda krece nesto novo. Bacio sam pogled, anima je pokrila kraj mange u jednoj epizodi ( zavrsila se 5 meseci pre prikazivanja filma), manga je zavrsena osim ako u buducnosti Oku ne nastavi rad na njoj. Oku je tada radio uporedo sa datom mangom i spin-off Gantz:G , posle je uradio Gigant , i sad radi Gantz:E. Tako da posto postoji anima i mogu da se pogledaju poslednje dve epizode, a sto se filma tice mogli su neke scene da skrate, neke da izbace i da malo produze film, i da se dobije celina i to je to, sve osim poslednjeg tankobona-a je pokriveno filmom, i onda se pitam sto nisu zavrsili jer materijala za nastavak bar za sada nema, mozda ce biti, mozda nisam upucen. Na to sam mislio u prethodnom post-u
Ažurirao AlexDeLarge - 31.Srpanj/Jul.2022 u 10:39 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |