| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tražim ove Dvd Naslove |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tražim ove Dvd NasloveObjavljeno: 13.Svibanj/May.2006 u 10:59 |
|
Jedan moj drug traži ove naslove tako da ću vam dati i moj i njegov katalog za razmenu.Jedino je problem što su naslovi filmova na srpskom,neke znam kako glase na engleskom,a neke ne,pa ako bi ko imo neke ili većinu naslova nek se javi.
Finding nemo Madagaskar Sin city Predator12 Superman Za saku dolara Let iznad kukavicijeg gnezda Sedam samuraja Nedodirljivi Ulicni psi Ostrvo doktora moroa Lice sa oziljkom Metak Prljavi hari Titanik Taksista Sta sve mozes u Denveru kad si mrtav Poslednji Mohikanac Vremeplov FORREST GAMP PAD CRNOG JASTREBA PLANETA MAJMUNA Kum123 BILO JEDNOM U AMERICI Odmetnk Dzouzi Vels(Clint Eastwood) Za dolar vise(Clint Eastwood) Bledoliki jahac(Clint Eastwood) |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
mirod
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Svibanj/May.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 305 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2006 u 12:32 |
|
Finding nemo Madagaskar Prljavi hari Poslednji Mohikanac FORREST GAMP evo ja imam ovo na dvd-u. |
|
![]() |
|
Garfield
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2006 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2006 u 13:43 |
|
Finding nemo Imam ove ... |
|
|
Desava se i najboljim
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2006 u 16:05 |
|
Ako vam odgovara ja ću izabrati jednog od vas sa kim ću izvršiti razmenu.Nadam se da nije problem.To će najverovatnije biti sledeće nedelje.Uostalom čućemo se preko mail-a.
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Cheketar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 20.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 160 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 12:00 |
|
Poslao sam ti katalog, dvd filmovi su obelezeni pa ti vidi ima dosta sa spiska.
|
|
|
Cheketar
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |