Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - video_te file
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

video_te file

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zagor-te-nej View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: video_te file
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2019 u 21:58
Postovani,imama jedan problem.Skinula sam neki dokumentarac sa tv u formatu video _ts.Zatim sam ga konvertovala na win 7 u mkv file.Kad sam pokusala da gledam ovaj fajl na window xp daje mi glas a slika nema nigde.Znam da je problem u video codec,pa vas molim koji video codec mi je potreban da bih mogla da gledam na xp jer ekran na koji hocu da gledam e mnogo veci nego na lap topu.Pozdrav.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2019 u 22:08

skini k-lite full za xp i probaj pa ako ne radi...

onda vjerovatno ni ne možeš srediti taj problem jer odavno nema podrške za njega, pređi na win7 koji je dosta sličan, nemoj se zajebat i preći na 10kao ja nedavnoLOLLOL

pljuc iroLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2019 u 07:46
Prvo probaj da ga konvertuješ u neki drugi format, tipa mp4 ili neki avi. Treba obratiti pažnju u tom konverteru koji ti je izlazni codec. Može tu da se igra i igra....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2019 u 10:30
Ili jednostavno, umesto da konvertiraš taj video_ts fajl, otvoriš Media Player Classic, klikneš na File, pa na Open DVD i nađeš taj video_ts.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.