Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Besa (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Besa (2018)

Besa

Besa (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

45 min

Glavne uloge:

Arben Bajraktaraj
  >  Dardan Berisa
Milos Timotijevic
  >  Petrit Koci
Radivoje Bukvic
  >  Uros Peric
Lana Baric
  >  Marija Peric
Milica Gojkovic
  >  Una Peric
Hana Selimovic
  >  Divna Dukic
Gresa Pallaska
  >  Teuta Berisa
Sebastian Cavazza
  >  Agim Sokolji
Radoslav 'Rale' Milenkovic
  >  Mima (as Radoslav Milenkovic)
Milan Maric
  >  Luka
Marko Janjic
  >  Mirko Sandic
Mensur Safqiu
  >  Hasim
Adrian Aziri
  >  Enver
Selman Jusufi
  >  Skender
Milutin 'Mima' Karadzic
  >  Todor Lekic

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
deklica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deklica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Besa (2018)
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2019 u 20:53
Bar duplo bolja od Ubica mog oca, scenaristički, glumački... Ko voli domaće a krimi - preporuka ;)
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2019 u 01:50
Odlična gluma, scenario nemilosrdan i surov.
Jedine zamerke su mi što se u jednoj sceni u odrazu televizora vidi mikrofon i što je u intro teritorija Makedonije označena kao Kosovo. Ostalo sve pet. Preporuka i od mene.

Kad izlazi druga sezona?
Na vrh
zele View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2021 u 09:55
Vrhunska serija u svakom pogledu.
Na vrh
svetislav-cvetkovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svetislav-cvetkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2021 u 23:20
Vrh serija!
Na vrh
zele View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2021 u 09:39
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Odlična gluma, scenario nemilosrdan i surov.
Jedine zamerke su mi što se u jednoj sceni u odrazu televizora vidi mikrofon i što je u intro teritorija Makedonije označena kao Kosovo. Ostalo sve pet. Preporuka i od mene.

Kad izlazi druga sezona?
Izašla je druga sezona, četvrta epizoda, sedmično jedna epizoda.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 13:25
Prekinuo sam. Nisam izdrzao ni prvu epizodu da odgledam do kraja. Ozbiljno razmisljam da nashe /ex yu projekte/ i ne gledam. Mi /ex yu/, kao da smo nazadovali i to debelo kad je rec o serijama i filmovima. setimo se samo kakvi su filmovi bili, na primer, Dogodilo se na danasnji dan ili Specijalno vaspitanje ili ka su u pitanju serije Sivi dom, tada su glumci ulazili u uloge a danas... Pe ove serije Besa, odgledao sam serijuPet koja je mala rec katastrofalna. U danasnje vreme se snimaju takve nekvalitetne serije, da kao da nekome daju minute da bi imao tezgu. Zaista strasno. I velika ali velika sramota od nekvaliteta i serija i filmova a i glumaca
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 14:17
Slično i kod mene, zato ih uopšte i ne gledam više odavno.

Čuj, mi nismo više isti ljudi, vreme je drugo, glumci su drugačiji, autori su drugačiji, pristup kako se i zašto štanca sve to danas je drugačiji, pojam televizije i rada na televiziji su drugačiji, ama ja nemam više ni domovinu, ne mislim na isto kada kažem naše, kao ljudi koji mi se predstavljaju kao moj (a ne mogu mi dalji biti), filmovi i serije koji se snimaju u mom gradu, koji više nije moj grad, ne razumem ih išta, džabe i titl da mi se ponudi. Nebo smo i zemlja, mada, što bi rekla streberka, samo vazduh deli nebo i zemlju, moji ambisi sa ovime danas su daleko kompleksniji i dublji. 

Bez namere da obezvređujem, omalovažavam ikoga od glumaca, tek jbg, kada je došlo do toga da su Vuk Kostić i Biković traženi i gledani, hej, nemam ja šta tu više odavno da tražim. Svakom svoje, ima ko voli i može, neka vala, samo dok ne moram biti deo toga, neka ih.
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 22:15
Najbolja srpska serija posljednjih 10 godina. Ocjena 8/10
Na vrh
MarkoMarkc View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoMarkc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 00:25
Hoce biti treca sezona? Zna li neko.
Na vrh
Lanselot View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lanselot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2026 u 17:40
Evo šta sam našao na netu: Iako je treća sezona popularne kriminalističke serije Besa već napisana, potvrda o njenom snimanju još uvijek izostaje. Glavni glumac Radivoje Bukvić, koji tumači lik Uroša Perića, izjavio je kako se nada da će se nastavak ipak desiti. “Nadamo se da hoće, i to u nekoj bliskoj budućnosti. Ljudi mi na dnevnom nivou postavljaju to pitanje. Znači da smo ostavili dobar utisak”, izjavio je Bukvić.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.