Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Masters Of Horror
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Masters Of Horror

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darijo_m View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darijo_m Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Masters Of Horror
    Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 09:10

Da li ima netko sve epizode jer vidim da su ovdje samo 1,2,5,7 9 epizoda.

Hvala

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 09:18
http://www.prijevodi-online.org/

imas jos za 4., 6., i 8.epku
Na vrh
darijo_m View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darijo_m Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 13:01
A ZA 3? I DALJE OD DEVETE?
Na vrh
darijo_m View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darijo_m Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 13:12

Ne može se skinuti s te stranice.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 13:13
a prevedi pa ce biti
Na vrh
darijo_m View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darijo_m Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 13:53

jesi biser!

Linkovi su kao da je prevedeno i otvara se zip file ali se ne može otpakirati

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 13:56
napisi to tamo u shoutbox-u pa ce vec netko od modera to srediti
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 15:42

Speedy, ljubaviiiiii! Jes vido kako te Mozen preveo na hrvatski?? Što sam ja mislila das ti Hrvat ??

Čekaj Darijo, bit će uskoro sve epke, samo da Speedy i ja prevedemo do kraja, pa da to stigne do Mozena, te da papak prebaci u hrvatski

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 16:03
darijo, treba ti winrar najmanje verzija 340
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 16:15
ne znam u čem je njegov problem? svi titli rade sa PO...
Na vrh
darijo_m View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darijo_m Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 22:01

Lakše malo.

Problem mi je bio na kompu na poslu pa nije htio otpakiravati, sad sve šljaka.

Nego ima ko 3 epizodu i od 10 na dalje?

Naravno i moje vječito pitanje: Da li ko radi prijevode za drugu sezonu THE 4400?

Bio bih vrlo zahvalan.

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 22:08
pa vidi gore odgovor. bit će kad netko prevede, ne pravi se prevod sam od sebe.
a 4400? to i meni treba. Mislim da neko prevodi 4400 na Prijevodima-Online, pitaj tamo na forumu.
Na vrh
darijo_m View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darijo_m Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 08:15

Pitao na forumu, ali još nitko ne prevodi 4400 i tek će možda početi za mjesec dana.

Ako netko ima vremena bio bih zahvalan da bude i prije.

A od mastersa fale 3 i od 10 na dalje

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 15:39
ehm, tako je. tko vidi engleski title za 13 epku od Mastersa neka kači ovdje, da možemo prevesti. A ove druge što fale, to će Mozen...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.