Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Predog za admina-webmastera
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Predog za admina-webmastera

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pejafor3 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Predog za admina-webmastera
    Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 10:02

Posto nikako drugacije ne mogu da stupim u kontakt, reko ajde da probam ovako.

Imam jedan predlog po pitanju male izmene dizajna naslovne stranice.

Naime, trebalo bi prepraviti naslovnu stranicu tako da recimo prikazuje titlove koji su stigli u zadnjih 24,48 casova. Desava se da u zadnje vreme stigne po 100 titlova dnevno a na naslovnoj stranici se prikaze  50 titlova i lako se propusti neki titl. Ja sam recimo slucajno na forumu procitao da je stigao neki titl koji cekam mesecima a dnevno po 5 puta posecujem ovu stranicu i nisam ga primetio da je stigao.

Na vrh
cizmas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 11:10

I ja sam predlagao nesto slicno, recimo na pr. listanje poslednjih 10_ak stranica
ali nisam naisao na razumevanje nekih osoba sa ovog foruma
Evo (za onoga ko ne zna) kako to izgleda na http://www.podnapisi.net/index.php

Ovde, neki kazu... uzmes pretrazivac i trazis...? ( i po 100 naslova svakoga dana...?)

A sta ako, neko ko postavi neki prevod, pogresi jedno slovo ili da neko postavi
prevod sa prevedenim naslovom, tada ga nikad neces naci ni sa pretrazivacem.

Ako nas bude jos onih koji budemo predlagali ovako nesto ili nesto slicno
mozda i uspemo nesto da doprinesemo - do tada, pretrazivac i trazi, trazi...

Ažurirao cizmas
Cizmas
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 18:50

decki slazem se s vama   al problem je jedino sto moderatora i administaratora nema vec neko duze vrijeme i na forumu vlada TEXAS  jeb ga

nadam se da ce se nesto pokrenut

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 19:07

gle, upload je katastrofa u zadnje vreme. u najboljoj namjeri klikneš dva-triput, jer koči, a kad tamo, okačio si 3 ista titla!

znam da naš admin neće provesti neke radikalne zahvate, al bi mogo za prvo vrijeme uvesti ono što ima ekipa na prijevodi-online, dakle: opciju da možeš sam pobrisati svoje title! tako bi svako mogo počistit smeće za sobom, jer od onog topica neispravni titli ne vidim nikakvog efekta...

kao drugo, da ne može uploadat title niko ko nije member na sajtu!

i treće, ovo sam već spominjala par puta, al evo opet: nas moderatora na Podnapisima ima petnaestak, zato tako dobro radimo. Obzirom na veličinu sajta, Titlovi bi trebali bar trojicu, koji će se bavit isključivo titlovima!

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2006 u 00:41
kl0kanice samo mozemo sanjat     m0ttash
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2006 u 01:49
m0ttam, sta ću...
mislim, bolje da se izlajem u vjetar, možda prođe nikola pa čuje..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.