Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Leave No Trace (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Leave No Trace (2018)

Leave No Trace

Leave No Trace (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ne ostavljaj trag

Godina:

2018

Žanr:

drama

Trajanje:

109 min

Režija:

Debra Granik

Scenarij:

Debra Granik
, Anne Rosellini
, Peter Rock

Glavne uloge:

Ben Foster
  >  Will
Jeff Kober
  >  Mr. Walters
Dana Millican
  >  Jean
Michael J. Prosser
  >  James (as Michael Prosser)
Michael Draper
  >  Runner
Peter Simpson
  >  Police Officer
Thomasin McKenzie
  >  Tom
Ryan Joiner
  >  Tiffany (as Ryan E. Joiner)
Spencer S. Hanley
  >  Pastor
Jeffery Rifflard
  >  Vet at VA (as Jeff Rifflard)
Alyssa McKay
  >  Valerie (as Alyssa Lynn)
Derek John Drescher
  >  Larry (as Derek Drescher)
Erik McGlothlin
  >  K-9 Officer
Tamera Westlake
  >  Devotional Dancer
Bob Werfelman
  >  Bob

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Leave No Trace (2018)
    Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2018 u 22:58
Prijevod je najavio adm1r ⚡
Na vrh
VLL72 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VLL72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2018 u 10:09
Na koju foru film ima ocenu 7,6. Po meni, ništa specijalno i već da nije viđeno. Od mene nema preporuku ovaj film.
Na vrh
bojant View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojant Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2018 u 21:56
Izgleda da su i producenti shvatili kakav je uticaj IMDB zajednice na gledanost (profit) njihovog filma.Priznajem da su i mene navukli da odgledam ovaj film i shvatim da sam mogao pametnije da iskoristim 109 minuta svoga života.Čekajući da počne zaplet, shvatio sam da se film završio.
Na vrh
VLL72 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VLL72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2018 u 10:24
Hahaha...upravo tako! A naslov je u stilu najboljih trilera. Brutalni carevi, baš su vodili računa o svemu. Kakav zajeb Clap .
Na vrh
matijas-klopcic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj matijas-klopcic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2018 u 17:36
Одлична рецензија.
Na vrh
win32 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj win32 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2018 u 20:51
Po svemu sudeci ne treba gubiti vrijeme na ovaj film. :)
Mozda ce mi biti ok kada znam da nista posebno ne ocekujem pa ga ostavljam za neki dan kada necu imati nista posebno za gledanje (sada mi se bas nakupila hrpa filmova i serija, a jednostavno ne stignem pogledati vise od jedan film na dan).
Na vrh
vera-dukic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vera-dukic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2018 u 20:58
super.gleda mi se ovo.ne mora uvek biti akcija .super
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2018 u 17:13
Pogledao ga čisto iz znatiželje, ali nije mi se svidio. Kako je napisao bojant, čekajući da počne zaplet, shvatio sam da je film završio.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2018 u 00:27
Dobar
Na vrh
bozo-cerin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bozo-cerin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2018 u 09:50
Takvih filmova ima na kile ništa posebno to se snima za kablovske televizije a film ne vidi kino dvorane ko voli nek izvoli
Na vrh
rade-zvonic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade-zvonic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2018 u 20:08
Uva recenzija je 10 puta bolja od ovog filma .Ili možda nismo gledali isti film?(2018-2004)Recenzija lići na ono kada vrhunski profesor fizike zahvali studenta početnika za postavku tri piramide naopaćke . Puno dobrrih želja za u buduće a za praznu kantu ( a ovo je prazna kanta sa slikicama JER NIČEG NEMA OD NAVEDENOG) TAPŠANJE PO RAMENIMA. dRAGI LJUDI GDJE STE I U KOJIM TO ULICAMA POGUBILI OSNOVNE KTITERIJE IZRADE NEKOG FILMA
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2018 u 21:34
U recenziji i piše da nije to film za ljude sklone velikoj drami ili akciji. A taj film ima svoju publiku, meni se svidio...
...."No, isto tako ovaj film nije za većinu ljubitelja akcije i onih koji žele bijeg od stvarnosti filmskom čarolijom. Njima ovo bude dosadno i bez veze. Gledati svakako, no film nije za svakoga"...

Ažurirao robin12345 - 09.Listopad/Oct.2018 u 22:35
Na vrh
mile-milic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-milic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2018 u 18:42
Majko moja,kakvo precenjeno iživljavanje!!!!Pa šta su gledali ovi ljudi koji su dali ocenu veću od 3?
Na vrh
mile-milic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-milic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2018 u 18:57
Ovo ne zaslužuje da se piše o njemu.0vo je tema za možda kratki film bez reči.Pretenciozno umetničarenje i recikljiranje same sebe.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2021 u 14:54
Dobar film sa Ben Fosterom
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,162 sekundi.