Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - GAMBI, member od 19 travnja 2005
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

GAMBI, member od 19 travnja 2005

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: GAMBI, member od 19 travnja 2005
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2006 u 21:47

Gambi, za kojeg si kurca išo duplirat title srpski za PRISON BREAK S01.E17 koji već okačen na sajtu? I brisati ime autora prevoda, majke ti ga spalim!

Nije autor nepoznat (sem ako ti IQ ne prelazi nivo wc školjke). autor je Bakki Heavy Industries (TM)! Tako će i ostat. Ak ti se ne sviđa, sam prevodi, papku.

Mi, prevodioci održavamo ovaj sajt takvim kakav je, pičko pederska!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2006 u 22:56
JOS JEDAN, GOD DAMN!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2006 u 22:59
mislim da je to onaj isti 
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 05:00
a cuj za razliku od mene netko nesto moze i okaciti na stranici no sto ces nesto mi opet nestima jeb..
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 14:48
šta ti sad ne štima? neku noć upload nije radio par sati...
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 15:00
navalio na zip fil da mora biti a zipano vec
ono mozda okacim uz trud 1 tjedno ali jedva
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 17:07
e pa meni radi upload. daj ga na kl0kan@gawab.com okačit ću na tvoj nick
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.