Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgledaniji filmovi u Kini (29.08.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgledaniji filmovi u Kini (29.08.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najgledaniji filmovi u Kini (29.08.2018.)
    Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2018 u 01:27
Od navedenih filmova znam ponešto o Megu, Mravu i Velikom bratu koji mi je favorit. Reditekj i glumac koji su zaslućni za Ip Mana zaslužuju pažnju. Reditelj zbog prvog dela koji je najbolji u serijalu, Deni koji je dobar gde god se pojavi. Na prvi pogled, radnja filma me podseća na The Substitute (1996) sa, danas pomalo zaboravljenim, Tomom Berindžerom.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2018 u 17:06
Da. U prvom delu Tom Berindžer a u preostala tri Trit Vilijams. Samo što pomenuti film Zamena je ozbiljan film bez komike. Meg ću odgledati, ali bez kokica jer ih ne volim) A Mrava ne bih da komentarišem. Za mene je to dečiji film.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2018 u 01:01

Moja greška, napisah da imam neke informacije o pomenutim filmovima, nisam napisao da ih nisam gledao. Možda ako budem vremena.

The Substitute (1996) je odličan i ozbiljan film. Kineski u opisu ima akcijašenje i komediju što verovatno i jeste tako. Neupitno je da priča u principu ista. Za nijanse će se tek videti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.